Nieuwsitems

Touch of Cashmere en Touch of Color

18-11-2020

Na de recente introductie van de Dimension Kwaliteiten Touch of Elite - Touch of Luxury – Touch of Excellent en Touch of Sensation, introduceren wij wederom een tweetal nieuwe sublieme luxe kamerbrede kwaliteiten.

Allereerst de Touche of Cashmere “ The Ultimate Soft Carpet “ een zeer luxe vloerbekleding die zich kenmerkt door een hoge mate van ultieme en extreme zachtheid. Het tapijt is gemaakt van het duurzame en bleekmiddelbestendige 100% PES-microfiber, waarbij de Ultra Soft Intenza zijdeglansgarens samen met de hoge pooldichtheid zorgen voor een zeer luxe aanvoelende kwaliteit.

PES (polyester) is een synthetische vezel die goed bestand is tegen vocht, daarbij is polyester licht in gewicht en vlekbestendig. Vanwege de Solution Dyed-kleuring is het tapijt zeer onderhoudsvriendelijk en bestand tegen reiniging met agressieve middelen doordat er geen kleurverschillen op de naden zijn, blijft snijverlies beperkt.
De nieuwe luxe vloerbedekking is geschikt voor zwaar gebruik in de woonomgeving en UV -bestendig, permanent antistatisch en akoestiek en bezit de Pit klasse 23.

Touch of Cashmere is een stijlvolle saxony cut-pile van tweedraads getwijnd garen, dit zorgt voor een levendige structuur, maar liefst verkrijgbaar in 17 Commerciële ingetogen maar breed toepasbare ton-sur-ton kleuren alles met een totaal gewicht van circa 2500 gram / m2.
De adviesverkoopprijs bedraagt 129.00 euro per strekkende meter op 400 centimeter breed en 159.00 euro op 500 centimeter breed.

Direct aangevuld de nieuwe stalenhanger “Touche of Color” de kleuren ranch bevat een breed en harmonieus kleurenpallet. Deze hanger explodeert van intense kleuren en zorgt voor opwinding en een glimlach in elk interieur. In totaal Zeventien trendgevoelige kleuren zijn er ontwikkeld, van aardse tinten tot energieke contrasten, waarmee een persoonlijk accent aan het interieur is aan te brengen.

De volle gesneden pool is vervaardigd van honderd procent Soft Poly Yarn Intenza garen, geschikt voor normaal woongebruik, slaapkamer en natuurlijk van hal tot trap en bezit de Pit klasse 23 met een totaal gewicht van 2150 gram / m2.
De adviesverkoopprijs bedraagt 89.00 euro per strekkende meter op 400 centimeter breed en 119.00 euro op 500 centimeter breed.
Beide Kwaliteiten zijn uitermate geschikt en lenen zich uitstekend voor Vloekleden op maat.
Forbo Allura pvc collectie 0.40-0.55-0.70 Exclusief uit voorraad leverbaar

12-11-2020

Maak nu kennis met onze nieuwe Allura PVC&LVT stroken en plavuizen collectie. Gemaakt met Hollandse passie, 54 decoren kleuren en uitvoeringen in diverse formaten en legpatronen.

Bundel 1: 10 items afm. 15 x 100 – 15 x 150
Bundel 2: 13 items afm. 20 x 120
Bundel 3: 8 items afm. 28 x 150 – 32 x 180
Bundel 4: 7 items afm. Hongaarse punt 90 x 15 – Visgraat 50 x 15
Bundel 5: 16 items afm. 50 x 50

Maar liefst 54 decoren e.o. uitvoeringen DR4- 0.40 – DR5- 0.55 - DR7 - 0.70
Samengesteld in plankbreedte / tegel-plavuis / visgraat en de Hongaarse punt.

Forbo Allura niet van echt te onderscheiden, zó natuurgetrouw. Vergeet ook het comfort niet. de praktische kant. Allura is in alles een zorgeloze vloer en dus ook wat schoonmaak & onderhoud betreft snel en Exclusief leverbaar bij tété total-flooring.
Proff. Allu. Trapneus Profielen

26-02-2020

Speciaal door ontwikkeld Allu. trapneus profielen met inschuif-slot voor vloerbekledingen o.a.
PVC & LVT tot 2.5-3.5 mm.

Wij leveren deze profielen uit voorraad tegen scherpe prijzen.

Geschikt voor alle elastische vloeren (tapijt, PVC, etc.) Fraaie afwerking door dezelfde bekleding toe te passen bij de treden als het stootbord: Standaard lengtes: 300.
Rigid Full Core Lock 0.55

21-01-2020

Creation Rigid 55 Core XL Acoustic Power Lock, de nieuwe PVC&LVT van Gerflor met harde kernlaag SPC uit composietmaterialen o.a. Limestone, is de ultieme oplossing voor een perfect eindresultaat in een mum van tijd, dankzij het Power Lock (extreem sterk) is een snelle plaatsing meer dan een slogan. een innovatieve vloeroplossing met de stevigheid en het gevoel van hout en steen combineert met alle belangrijke voordelen van luxe stroken e.o. tegelvloer.

PIT klasse 42 deze vloeren zijn geschikt voor zeer druk belopen ruimtes en bestand tegen zware statische en dynamische belasting. De innovatie van de harde kernlaag Rigid Composite Core zorgt voor een uitstekende vormvastheid: u kunt het bijna overal plaatsen zonder dilatatie*, zelfs in ruimtes met extreme temperatuurschommelingen tot *60 graden of wanneer de vloer waterdicht moet zijn, is bestand tegen deuken en doffe plekken dankzij de extra dichte innovatie in combinatie met een 0.55 PU Toplaag.

Ideaal voor alle ruimtes, speciale geluidsdempingstechnologie maakt de ingebouwde akoestische backing van de vloer nog doeltreffender, deze technologie vermindert de geluidsniveaus in kamers en tussen verdiepingen met 18 dB, met stillere omgevingen als resultaat. Zeg ook maar vaarwel tegen ongewenst achtergrondgeluid bijv. in woonkamers en op de werkplek, heeft betere geluidsabsorberende eigenschappen dan de meeste harde vloeren. Extra bonus een bijkomende akoestische onderlaag is niet nodig, geen extra plaatsingstijd en kosten dus.


tete total-flooring biedt als totaal leverancier Rigid Core Lock uit voorraad.
Dimension luxe tapijten de Touch serie

22-11-2019

Introductie Dimension Touch serie deze kenmerkt zich door zijn ultra-zachtheid, tweedraads verdichte tufting frise poolstructuur wat telkens zorgt voor een verassende andere look, daarbij dragen de Ultra soft Poly Yarn Solution dyed garens bij aan een behaaglijk leef en woongenot, dit vuil en vlekbestendige kleurvaste garen is ultrazacht en verschaft een zeer luxe en comfortabele uitstraling. Deze garens zijn bleekmiddelbestendig en kennen een zeer hoge lichteenheid en uitstekende stevigheid waardoor het tapijt buitengewoon lang schoon en mooi blijft en daarbij uitermate makkelijk in onderhoud, breed toepasbaar in elk interieur maar ook uitermate geschikt als vloerkleed op maat.

Allereerst de kwaliteit Touch of Elite deze kenmerkt zich door zijn ultra-zachtheid, bereikt een totaalgewicht van bijna 3000 gram per vierkante meter en is maar liefst 20 mm hoog. (tapijt voor mensen zonder hoogtevrees).
Het commerciele kleurenpalet bestaat uit niet minder dan zes nieuwe kleuren, en biedt zodoende talrijke mogelijkheden en een brede toepasbaarheid in elk interieur, kamerbreed maar ook als luxe vloerkleed op maat.
PIT-klasse is 23. (De consumentenprijs ligt op 129,00 euro op 400 breed en 169,00 euro op 500 breed).

De tweede luxe kamerbrede kwaliteit is de Touch of Excellent, de in elkaar gedraaide garens resulteren in een zeer levendige oppervlaktestructuur. leverbaar in zeven commerciele, zachte en lichte ton-sur-ton kleuren, waaronder grijs, naturel, en zo meer. Touch of Excellent heeft een totaalgewicht van 2595 gram per vierkante meter, PIT-klasse is 23. (Adviesprijs in de winkel ligt op 119,00 euro op 400 breed 159,00 euro op 500 breed).

Direct gevolgd door de kwaliteit Touch of Sensation een mooie dichte vaste frise zetting,
is leverbaar in een kleuren pallet van maar liefst 8 commerciele kleuren, kent een totaalgewicht van 2345 gram per vierkante meter, PIT-klasse is 23. (De adviesprijs in de winkel ligt op 109,00 euro op 400 breed).

Als laatste in de kamerbrede luxe Dimension tapijt serie de kwaliteit Touch of Luxury, deze is leverbaar in 7 nieuwe kleuren waaronder de Concrete tinten beton kleuren , de warme aardse tinten en de trent kleur Denim blauw. Touch of Luxury heeft een totaal gewicht van 2125 gram m2, PIT-klasse is 23.
(De adviesprijs in de winkel ligt op 99,00 euro op 400 breed 129,00 euro op 500 breed).

Tevens de introductie van de ultieme Project Kwaliteit Touch of Stone gepresenteerd op een mooie grote en overzichtelijke staalhanger voor een optimale presentatie. De 100 % Polyamide Solution dyed garen wordt gepresenteerd als een ultiem sterke en slijtvaste verzet boucle en verschaft deze kwaliteit de allerbeste projecteigenschappen. De duurzame garens zijn bestand tegen reinigingsmiddelen, hebben een zeer hoge lichtechtheid en uitstekende stevigheid waardoor het tapijt buitengewoon lang schoon en mooi blijft en daarbij uitermate makkelijk in onderhoud is. De compacte verzet gemeleerde lussenpool maakt Touche of Stone zeer geschikt voor o.a. zwenkwielen, bureaustoelen, en intensief zwaar woongebruik zoals op trappen en kantoor aan huis, tot aan zwaar projectgebruik, waaronder kantoren, winkels, scholen enz.
Deze Project collectie is leverbaar op 400 breed en verkrijgbaar in maar liefst 8 commerciele kleuren. Met een totaal gewicht van circa 1625 gram per vierkante meter.
Adv. Prijs 24.75 m2. 99.00 op 400 breed. Geclassificeerd: PIT Klasse Zwaar Project 33.
actie vijftig jarige jubileum

05-09-2019
Introductie nieuwe XTRA lijn egalines

09-08-2019

De nieuwste Xtra lijn vloeit beter en geeft een Xtra super gladde afwerking.

Ultraplan plus Xtra Project
klaar voor installatie en beleg-baar na 6 uur bij 5 mm laagdikte.
totale dikte tot 20 mm;
gemakkelijk te smeren;
druksterkte van 40 N goed schuurbaar en met absorberende eigenschappen voor dispersielijmen.
De geoptimaliseerde formule heeft een nieuwe super plastifiseerder, dus een betere vloei en een nog gladdere oppervlaktestructuur.

Ultraplan Eco plus Xtra Project
klaar voor installatie en beleg-baar na 12 uur bij 5 mm laagdikte.
totale dikte tot 10 mm;
gemakkelijk te smeren;
druksterkte van 30 N goed schuurbaar en met absorberende eigenschappen voor dispersielijmen
De geoptimaliseerde formule heeft een nieuwe super-plastifiseerder, dus een betere vloei en een gladder eindresultaat

Planipatch Xtra Project
Een cementgebonden Reparatiemortel, ideaal voor reparatie van cement gebonden vloeren, of bijv. dichten bij nieuw aangebrachte vloerverwarming systeem.
Makkelijk verwerkbaar met een hoge drukvastheid.
druksterkte van 35 N.

Fiberplan Xtra Project vezelversterkt
Ultraplan Xtra met toegevoegde vezels,
klaar voor installatie en beleg-baar na 6 uur bij 5 mm laagdikte;
totale dikte tot 20 mm;
gemakkelijk te smeren;
perfect glad oppervlak;
druksterkte van 40 N absorberende eigenschappen voor dispersielijmen.
De geoptimaliseerde formule heeft een nieuwe super plastifiseerder, dus een betere vloei en een nog gladdere oppervlaktestructuur.
Introductie vinyl 2019

20-04-2019

Trendy vinyl & pvc vloeren op vierhonderd centimeter breed met moderne decoren en kleuren, bijv. uitgebalanceerd marmer of een beton terrazzo effect deze sluiten aan bij een breed scala aan interieurs, die inspeelt op de trend van de industriële VT Wonen look.

Allereerst onze Jubileum hanger 'i.v.m. 50 jarige bestaan', de kwaliteit Fifty Years Living. Deze wordt gepresenteerd als stijlvol, uiterst actueel, sterk, veerkrachtig, geluiddempend en eenvoudig in onderhoud, met gewaagde decoren in o.a. visgraat of mooie plavuizen, prachtige houtstroken en het stedelijke Terrazzo dessin.
Deze vloer is geschikt voor een hoge gebruiksintensiteit, waaronder zeer intensief woongebruik, en zodoende toepasbaar voor iedere leefruimte, bezit de gebruiksclassificatie 23/32 en is voorzien van een toplaag 0.35 PU.
Geschikt voor intensief woongebruik en normaal projectgebruik.
Verkoop Consument advies €19,99 m2 | €79,95 op 400 breed.

Direct gevolgd door de exclusieve vinylcollectie Heritage Living 'specials'.
Een meer dan magnifieke kwaliteit met een zestal zeer exclusieve en trendy dessins, die dankzij de high definition technologie bijna niet van echt te onderscheiden zijn 'met oog voor detail'
heldere kleuren en een levendige indruk. Het woord specials in de naam staat voor dessins en kleuren die anders dan doorsnee zijn, o.a. het Chique Terrazzo dessins uitgevoerd met een White Tex zelf Egaliserende textiele Rug of de moderne Ibiza look plavuizen en een drietal uitgebalanceerd zeer exclusieve Marmer decoren, deze sluiten aan bij een breed scala die inspeelt op de trend en vraag van nu het geheel past in de huidige minimalistische interieurs.
Bezit de Gebruiksclassificatie van 23/32 en is voorzien van een toplaag 0.40 PU.
Geschikt voor intensief woongebruik en projectgebruik.
Verkoop advies €22,49 m2 | €89,95 op 400 breed.

Alle dessins zijn beschermd door een ultra matte PU beschermende finish voor eenvoudig onderhoud en verwijdering van vlekken.
HET IS NU TIJD VOOR HET ALLERMOOISTE WOLLEN VLOERKLEED OP MAAT

09-03-2019

Met een 100% zuiver Nieuw-Zeeland scheerwollen tapijt geef je je woonkamer comfort en een ruimtelijk design. De ruimte wordt er letterlijk en figuurlijk zachter van. Kies een mooi kleed in jou favoriete kleur en de zithoek wordt een wooneiland waar je met zijn allen gezellig kunt vertoeven zo vaak mogelijk. Met een beetje hulp kun je je eigen luxe vloerkleed samenstellen. Jij bepaalt de maat, het materiaal de kleur en afwerking, voor elke ruimte en elke stijl is er een oplossing, bovendien vormt het een mooi contrast met de harde vloer, en wordt de ruimte er letterlijk en figuurlijk zachter van. Hoe groter het vloerkleed, des te groter het gevoel van comfort.

Een 100% wollen tapijt voelt niet alleen heel warm aan, het vult de ruimte met luxe, sfeer en een natuurlijke ambiance. Wol heeft van nature een aantal waardevolle producteigenschappen, waaronder o.a. uitstekende warmte-isolerende- en akoestische voordelen, vuilwerende werking, brandveilig enz.

==========================================================================
Wij bieden u de volgende luxe afwerkmogelijkheden:

Blindzoom: zeer exclusieve uitstraling en kwalitatief een hoogwaardige rand met een minimale zichtzijde van 5mm incl. antislip aan de onderzijde.

Volume Karpet: een volumineuze uitstraling met een omgevouwen rand van 5cm incl. antislip aan de onderzijde.

Festonneren: een tradionele afwerking incl. antislip aan de onderzijde.
Dimension Design living vinyl Presentatie

17-10-2018

Met trotst presenteren wij zoals getoond op de INCODA Vakbeurs te Gorinchem onze compleet nieuwe "Handmade Created in Orginal Steel" design Living vinyl presentatie.

Deze exclusieve winkel presentatie maakt het voor u makkelijker, mooier en beter, tevens geeft het u het recht op een exclusief verkooppunt.

Het zal u klant inspireren en u compleet ontzorgen, een duidelijke positionering op uw winkelvloer is een immers een must, deze verwoordt de ziel van een product en uw organisatie en raakt tevens de essentie van wat u beweegt of verwoordt waar u passie voor heeft.

Afmeting:

Hoogte incl. topkaart 1.83 cm
Breedte 61 cm
Diepte 56 cm
Forbo LVT & PVC Allura top 30 collectie: leverbaar in Click uitv. en Dryback Lijmversie.

30-08-2018

tete total-flooring introduceert exclusief de Forbo LVT & PVC Project Allura top 30 collectie 2018-2019, deze exclusieve Allura Collectie is het antwoord op alle stroken e.o. plavuizen.

Deze unieke serie is leverbaar in de uitvoeringen 0.40 - 0.55 - 0.70 zowel in de Dry Back (lijmversie) als in de serie Allura Click 0.40 en 0.55.

Door haar levensechte relief (sommige decoren in Register in Embossing) gecombineerd met een innovatieve v-groef aan de lange kanten e.o. rondom de stroken en tegels is deze vloer niet te onderscheiden van een echte houten of stenen vloer, maar biedt wel de voordelen van een LVT & PVC vloer zoals snelle installatie, onderhoud en een zeer goede geluiddemping.

Deze exclusieve Forbo Allura (lijm serie) collectie bestaat uit: 24 hout en 6 steendessins in verschillende maten en decoren o.a. in de afm. 120 x 20 en de bekende visgraat afmetingen 100 x 15 tot de Giant Oak serie, leverbaar in de afm. 150 x 28 en in de afm. 180 x 32.
Als aanvulling op de houten decoren zijn er 4 x beton concreet decoren direct aangevuld met de evergreen decoren Black Slate en Silver Stream. De LVT lijm serie is leverbaar in de afm. 50 x 50, waarbij de voeg zorgt dat de vloer sprekend lijkt op een echte keramieken e.o. betonvloer. De all over betondessins varieren van warmere tot koelere kleuren ook uit de bekende VT Wonen Trend.

Afmetingen in de Allura Click versie zijn als volgt: 121.2 x 18.7 | 150.2 x 23.7 | 60 x 31.7.

Deze Professionele Forbo Allura Project Architect Waaijer-Bunch is nu exclusief en zeer selectief verkrijgbaar: bij tete total-flooring.
Groove Collection Projecttegels

29-08-2018

Met trotst presenteren wij u de compleet nieuwe Project Groove Collectie,
deze collectie bestaat uit maar liefst 12 Commerciele en aantrekkelijke kleuren.

Deze Collectie onderscheidt zich door het gebruik van hoogwaardige kwaliteit garens 100 % Poly Yarn, en zijn zo gemaakt dat deze extra bescherming bieden tegen vuil, dit maakt de eventuele reiniging eenvoudiger en helpt een verzorgde uitstraling van de vloer te behouden.

Groove Collection is niet alleen een ijzersterke vloerbedekking maar biedt nog veel meer:
o.a. akoestische voordelen maar liefst 21 dB, vuil verhullende eigenschappen en een minimale rolweerstand. leverbaar in de afmeting 50 x 50 op een sterke bitumen backing, worden vooral toegepast in Kantoren, Scholen en Winkels, echter de uitstraling en het kenmerkende gemeleerde effect passen deze bovendien perfect in elk interieur.

Pitklasse 32 | Brandklasse Efl. | | totaal gewicht 3325 gram per m2 | totale hoogte circa 8 mm.
Deze complete collectie wordt gepresenteerd op een handige grote Architect waaier bunch
In de afm. 25 x 25.
Advies prijzen verkoop 5.69 per tegel | 22.75 m2.
Introductie Exclusive Earth Living

17-08-2018

Exclusive Earth Living:

Dimension living vinyl collectie komt met een tweede aanvulling en innovatie op de vloerenmarkt al eerder lanceerden wij de Kwaliteit Rustic Wood Living, nu aangevuld met de serie Exclusieve Earth Living. Wederom PVC vinyl op rol, deze combineert de voordelen van een rollen product met die van PVC&LVT, snelle installatie van de rol met een hoogwaardige en realistische uitstraling van PVC vloer.

Met Exclusieve Earth Living wordt een nieuwe kwaliteit gelanceerd die zal worden geadviseerd in de Home, Semi commerciele tot commerciele ruimtes waar snelheid van installatie van belang is, maar waar men wel de uitstraling en de kwaliteit van een mooie brede en lange LVT plank e.o. betondesign verlangt.

Earth Living uitgevoerd in Natur Embossing Plus zorgt voor de meest realistische uitstraling. Als je knoesten o.e. tekeningen ziet, dan kun je deze ook voelen en volgen, een subtiele V-groef tussen iedere plank versterkt het gevoel van een originele houtenvloer, de voelbare houtstructuur in de oppervlakte laag met nog scherpere details voor een nog levendige indruk , de extra matte 0.40 PU geeft een natuurgetrouw zijde matte glans en beschermt de vloer preventief tegen bijv. schoenstrepen, vlekken en vuil en maakt het PVC vinyl daarnaast extra sterk, slijtvast en onderhoudsvriendelijk, een vloer met karakter, Leverbaar op 400 breed.

Dikte 2.5 mm in 4 commerciele hout decoren en 2 All -over Urban betondesign.
Geclassificeerd: Project Klasse 32 | toplaag 0.40 PU.
Verk. adv. Cons. prijs 19.75 m2 | 79.00 m1.
Introductie Touch Of Pastell

17-08-2018

Touch of Pastell:

Uitgevoerd in een Luxury Yarn Leonis Softness garen. uitv. gesneden Pool,
direct getuft en leg-klaar op een Utratex Quick Viltrug, geluidisolatie 24 dB | 0.12 kw/m2.

De in elkaar getwiste garens resulteren in een zeer levendige Softness oppervlaktestructuur.
leverbaar in negen, Pastell kleuren, o.a. blauw, grijs, naturel, groen, rose enz.
En Bleekmiddel Resistent, totaalgewicht van 1950 gram m2.

De PIT-klasse is 22. De Consumenten advies prijs ligt op 98.00 op 400 breed.
Introductie Magic-Grande XL | Magic-Classic

08-01-2018

Castell Luxury LVT&PVC Flooring - made by tete-total-flooring - is uitermate trots dat zijn Magic-serie voor projectmatig gebruik is uitgebreid met maar liefst negen nieuwe decors. De hoogwaardige PVC-vloeren doen van zich spreken door de toepassing van innovatieve technologieen. Magic-stroken zijn door de speciale productietechniek standaard voorzien van dubbel glasvlies (voor maatvastheid), samengaand met een bijzondere Natur Embossed Press+ (voor een realistisch relief) en een PU-toplaag van 0,55 millimeter (voor gebruik in projectomgevingen).
Deze Natural Touch-aanpak laat de structuur in de toplaag nauwkeurig het design volgen, zodat de vloeren de look & feel van echt hout bezitten. De nieuwe serie Magic-Classic en Magic-Grande XL koppelt deze techniek aan een indrukwekkende lengte van niet minder dan 152 centimeter.
Gezien de grote vraag stellen we vast dat de populariteit van grotere afmetingen op de vloer meer en meer toeneemt, zowel in de consumentenmarkt als in diverse projecttoepassingen. De bijzondere combinatie van Natur Embossed Press+ en de lengte van de vloerdelen zorgt in dit opzicht voor een ruimtelijke uitstraling van elke toepassing, die tegelijk natuurgetrouw oogt.
De Magic-Classic is extra mat uitgevoerd, heeft een afmeting van 122,73 bij 18,7 centimeter met een dikte van 2,5 millimeter, en is rondom voorzien van vellingkanten. De reeks is per direct leverbaar in de kleuren Mid Grey, Taupe, Beige en Gold. De nieuwe serie Magic-Grande XL is evenzo mat uitgevoerd en voorzien van vellingkanten. De kleuren Cashmere Oak en Golden Oak zijn beide uit voorraad leverbaar en komen op het formaat van 150 bij 23 centimeter, met een dikte van 2,5 millimeter. Aan het einde van het tweede kwartaal volgen de decors Greige, Grey en Beige. Deze zijn extra large getuige een afmeting van 152 bij 23,8 centimeter, en hebben een dikte van niet minder dan 3 millimeter.
Voor beide kwaliteiten geldt de uitvoering Natur Embossing Press+. Deze methode zorgt voor een realistisch relief op de vloer, waardoor bijvoorbeeld knoesten en lijnen ook daadwerkelijk zijn te voelen. De nieuwe series beschikken over PIT-klasse 42 en zijn daardoor uitermate geschikt voor zowel projectmatig als residentieel gebruik. De verkoopadviesprijs bedraagt 29,95 euro per vierkante meter.

Voor de professionele verkoop van Castell PVC&LVT is voor in de showroom een design display beschikbaar waarin kleurstalen van alle dessins overzichtelijk worden aangeboden op hun werkelijke formaat. De consument heeft zo de mogelijkheid om kleurstalen desgewenst mee naar huis te nemen. De compacte POS-display is circa 190 centimeter hoog, 78 centimeter breed en 94 centimeter diep. Alle nieuwe kwaliteiten zullen in het tweede kwartaal worden geintroduceerd bij de exclusieve Castell-dealers. Voor meer informatie over het assortiment en afbeeldingen van de negen dessins: www.castellvloeren.nl.


Introductie en uitbreiding in de Dimension Living en Project Tapijt Collectie

08-09-2017

Allereerst de kwaliteit Touch of Silk. Deze kwaliteit kenmerkt zich door zijn ultra-zachtheid, tweedraads verdichte tufting frise poolstructuur en bereikt een totaalgewicht van circa 2450 gram per vierkante meter. Touch of Silk is leverbaar op 400 en 500 breed.
De loop en lichtinval zorgen voor telkens weer een verrassend andere look. Daarbij dragen de Ultra Soft Poly Yarn-garens bij aan een behaaglijk leef- en woongenot. Dit vuil- en vlekbestendige, kleurvaste garen is ultra zacht en verschaft het tapijt een zeer luxe en comfortabele uitstraling. Het commerciele kleurenpalet bestaat uit maar liefst vijf nieuwe kleuren, waaronder de actuele en trendy Denim Bleu en Concrete Grijs, en biedt zodoende talrijke mogelijkheden en een brede toepasbaarheid. De PIT-klasse is 22+ - 23.
De Cons. adviesprijs prijs ligt op 119,00 euro op 400 breed en 149,00 euro op 500 breed.

De andere luxe kamerbrede kwaliteit, met een gesneden pool (cut pile), is Touch of Sense, tevens uitgevoerd in een Ultra Soft Luxury Yarn-garen. De in elkaar gedraaide garens resulteren in een zeer levendige oppervlaktestructuur. Hij is leverbaar in zeven commerciele, zachte en lichte ton-sur-ton kleuren, waaronder blauw, grijs, naturel, groen en zo meer.
Touch of Sense heeft een totaalgewicht van 2285 gram per vierkante meter.
De PIT-klasse is 22+ - 23. Cons. adviesprijs op 99,00 euro op 400 breed.

Projectkwaliteiten Traffic-Project en Traffic-Project Line, gepresenteerd op een dubbele staalhanger voor een optimale presentatie. Traffic-Project met SDN-garen wordt gepresenteerd als een ultiem sterke en slijtvaste boucle. Zijn honderd procent SDN-garen is bleekmiddelbestendig Solution Dyed polyamide (nylon), en verschaft deze kwaliteit dan ook uitgelezen projecteigenschappen. De duurzame garens zijn bestand tegen reinigingsmiddelen, hebben een zeer hoge lichtechtheid en uitstekende stevigheid, waardoor het tapijt erg lang schoon en mooi blijft en zeer gemakkelijk in onderhoud is. De compacte lussenpool maakt Traffic-Project zeer geschikt voor onder andere zwenkwielen, bureaustoelen, en intensief zwaar woongebruik zoals op trappen en kantoor aan huis, tot aan zwaar projectgebruik, waaronder kantoren, winkels, scholen, enzovoorts.
Traffic-Project SDN heeft een moderne in verzet gemeleerde boucle structuur.
Gecombineerd op de staalhanger de kwaliteit Traffic-Project Line, uitgevoerd in Polyolefin X-Tron Extra Strong, is een in lijn getufte gemeleerde boucle, die zich prima met de Traffic-Project laat combineren. De collectie Traffic Project is leverbaar op 400 breed en verkrijgbaar in maar liefst veertien kleuren. PIT-klasse 33 voor zwaar projectgebruik ,circa 1685 gram per vierkante meter. De adviesprijs is 24,50 m2 | 98,00 euro op 400 breed.
Rustic Wood Living | LVT&PVC op 400 breed.

14-07-2017

Dimension living vinyl collectie komt met een nieuwe innovatie op de vloerenmarkt, onder de naam Rustic Wood Living introduceren wij het eerste PVC vinyl op rol, deze combineert de voordelen van een rollen product met die van LVT, snelle installatie van de rol met een hoogwaardige en realistische uitstraling van LVT vloer.
Met Rustic Wood Living wordt een nieuwe product categorie gelanceerd die zal worden geadviseerd in de Home, Semi commerciele tot commerciele ruimtes waar snelheid van installatie van belang is, maar waar men wel de uitstraling en de kwaliteit van een mooie brede en lange LVT plank verlangt.

Rustic Wood Living uitgevoerd In-Register Embossing zorgt voor de meest realistische uitstraling. Als je knoesten ziet, dan kun je deze ook voelen en volgen, een voelbare V-groef tussen iedere plank versterkt het gevoel van een originele houtenvloer, de voelbare houtstructuur in de oppervlakte laag met nog scherpere details voor een nog levendige indruk , de extra matte 0.55 PU geeft een natuurgetrouw zijde glans effect, beschermt de vloer preventief tegen bijv. schoenstrepen, vlekken en vuil en maakt het PVC vinyl daarnaast extra sterk, slijtvast en onderhoudsvriendelijk, een vloer met karakter.
Leverbaar op 400 breed, dikte 2.5 mm in 6 commerciele hout decoren.
Geclassificeerd: Project Klasse 33 | toplaag 0.55 PU.
Castell Luxury Laminaat Flooring: Made by Tarkett

06-07-2017

Castell luxury Laminaat word veelal geadviseerd en gebruikt door architecten en interieur ontwerpers, prachtige designs die inspireren, motiveren en bieden bovenal comfort.
Het is bovendien de eerste keus voor het moderne gezin dat op zoek is naar een vloer met de uitstraling van een lamel parket vloer.
Castell laminaat vloeren zijn kwaliteitsproducten die gebruikmaken van de laatste vernieuwingen, innovaties en technologische ontwikkelingen, o.a. haar antistatische eigenschappen waardoor het laminaat geen stof aantrekt. Zijn voorzien van het unieke oppervlakte structuur Protective Surface dit zorgt mede voor een lange levensduur en draagt bij aan Hygiene en een stijlvolle natuurlijke embossing, standaard uitgerust met het unieke 2-Lock | Falling down systeem waardoor plaatsing zeer eenvoudig is.
Geclassificeerd met PIT Klasse Project 32 | 25 jaar garantie.

Onze uitgebreide selectief gekozen collectie bevat realistische uitstralingen varierend van klassiek eiken tot de meer uitgesproken houtsoorten of echte stijlvloeren.
Castell brengt de ware pracht en eenvoud van hout naar boven door te spelen met mat en glans langs de voelbare nerf. De nieuwe Castell collectie biedt decoren zoals Woodstock, Vintage uitgevoerd met V-2 of V-4 vellingkanten en de unieke serie Manor uitgevoerd in de trend Hongaarse punt, een collectie die is afgestemd op de trend en vraag van deze tijd.
Upgrade nieuwe kleuren Diva | Interloop tapijttegel.

24-04-2017

De Diva | Interloop een prachtige garen geverfde Boucle tapijttegel in de afm. 50 x 50.
leverbaar in maar liefst 8 Prachtige nieuwe intense en warme kleuren, die bovendien onderling uitstekend met elkaar te combineren zijn.
Deze zeer slijtvaste Boucle kwaliteit heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, is boven-dien geschikt voor vloerverwarming, degelijk en comfortabel, klasse 23 - 32.

Nieuwe Kleur code: Antraciet Zwart 7015-966 | Carbon Grafiet 7007-942 | Navy 7009-595
Night Sky 7011-553 | Grenadine 7016-319 | Canvas 7001-107 |en nieuw de kleuren 822 Bruin en Beige 155.

Uit de collectie de kleuren Jute 7002 Jute | Aspen Green en 7004 | Ginger 7012.


Touch of Living

02-01-2017

tete total-flooring introduceert en wil u graag kennis laten maken met het luxe kamerbrede tapijt Touch Of Living. Deze kenmerkt zich door zijn ultra-zachtheid, tweedraads Mouline-Frise poolstructuur, met een totaalgewicht van circa 2550 gram per vierkante meter. Touch Of Living is leverbaar op 400 en 500 breed. De lichtinval en de loop zorgen voor telkens weer een ander effect. Daarbij dragen de Ultra Soft Poly Yarn-garens bij aan een behaaglijk woongenot. Dit vuil- en vlekbestendige, kleurvaste garen is ultrazacht en verschaft het tapijt een zeer luxe en comfortabele uitstraling,Het commerciele kleurpalet bestaat uit niet minder dan zeven kleuren, en biedt zodoende talrijke mogelijkheden en een brede toepasbaarheid. De klasse is 22+ - 23. De consumentenprijs ligt op 119,00 euro (400 breed) en 149,00 euro (500 breed) per meter.