Nieuwsitems

Introductie Magic-Grande XL | Magic-Classic

08-01-2018

Castell Luxury LVT&PVC Flooring - made by tete-total-flooring - is uitermate trots dat zijn Magic-serie voor projectmatig gebruik is uitgebreid met maar liefst negen nieuwe decors. De hoogwaardige PVC-vloeren doen van zich spreken door de toepassing van innovatieve technologieen. Magic-stroken zijn door de speciale productietechniek standaard voorzien van dubbel glasvlies (voor maatvastheid), samengaand met een bijzondere Natur Embossed Press+ (voor een realistisch relief) en een PU-toplaag van 0,55 millimeter (voor gebruik in projectomgevingen).
Deze Natural Touch-aanpak laat de structuur in de toplaag nauwkeurig het design volgen, zodat de vloeren de look & feel van echt hout bezitten. De nieuwe serie Magic-Classic en Magic-Grande XL koppelt deze techniek aan een indrukwekkende lengte van niet minder dan 152 centimeter.
Gezien de grote vraag stellen we vast dat de populariteit van grotere afmetingen op de vloer meer en meer toeneemt, zowel in de consumentenmarkt als in diverse projecttoepassingen. De bijzondere combinatie van Natur Embossed Press+ en de lengte van de vloerdelen zorgt in dit opzicht voor een ruimtelijke uitstraling van elke toepassing, die tegelijk natuurgetrouw oogt.
De Magic-Classic is extra mat uitgevoerd, heeft een afmeting van 122,73 bij 18,7 centimeter met een dikte van 2,5 millimeter, en is rondom voorzien van vellingkanten. De reeks is per direct leverbaar in de kleuren Mid Grey, Taupe, Beige en Gold. De nieuwe serie Magic-Grande XL is evenzo mat uitgevoerd en voorzien van vellingkanten. De kleuren Cashmere Oak en Golden Oak zijn beide uit voorraad leverbaar en komen op het formaat van 150 bij 23 centimeter, met een dikte van 2,5 millimeter. Aan het einde van het tweede kwartaal volgen de decors Greige, Grey en Beige. Deze zijn extra large getuige een afmeting van 152 bij 23,8 centimeter, en hebben een dikte van niet minder dan 3 millimeter.
Voor beide kwaliteiten geldt de uitvoering Natur Embossing Press+. Deze methode zorgt voor een realistisch relief op de vloer, waardoor bijvoorbeeld knoesten en lijnen ook daadwerkelijk zijn te voelen. De nieuwe series beschikken over PIT-klasse 42 en zijn daardoor uitermate geschikt voor zowel projectmatig als residentieel gebruik. De verkoopadviesprijs bedraagt 29,95 euro per vierkante meter.

Voor de professionele verkoop van Castell PVC&LVT is voor in de showroom een design display beschikbaar waarin kleurstalen van alle dessins overzichtelijk worden aangeboden op hun werkelijke formaat. De consument heeft zo de mogelijkheid om kleurstalen desgewenst mee naar huis te nemen. De compacte POS-display is circa 190 centimeter hoog, 78 centimeter breed en 94 centimeter diep. Alle nieuwe kwaliteiten zullen in het tweede kwartaal worden geintroduceerd bij de exclusieve Castell-dealers. Voor meer informatie over het assortiment en afbeeldingen van de negen dessins: www.castellvloeren.nl.


Introductie en uitbreiding in de Dimension Living en Project Tapijt Collectie

08-09-2017

Allereerst de kwaliteit Touch of Silk. Deze kwaliteit kenmerkt zich door zijn ultra-zachtheid, tweedraads verdichte tufting frise poolstructuur en bereikt een totaalgewicht van circa 2450 gram per vierkante meter. Touch of Silk is leverbaar op 400 en 500 breed.
De loop en lichtinval zorgen voor telkens weer een verrassend andere look. Daarbij dragen de Ultra Soft Poly Yarn-garens bij aan een behaaglijk leef- en woongenot. Dit vuil- en vlekbestendige, kleurvaste garen is ultra zacht en verschaft het tapijt een zeer luxe en comfortabele uitstraling. Het commerciele kleurenpalet bestaat uit maar liefst vijf nieuwe kleuren, waaronder de actuele en trendy Denim Bleu en Concrete Grijs, en biedt zodoende talrijke mogelijkheden en een brede toepasbaarheid. De PIT-klasse is 22+ - 23.
De Cons. adviesprijs prijs ligt op 119,00 euro op 400 breed en 149,00 euro op 500 breed.

De andere luxe kamerbrede kwaliteit, met een gesneden pool (cut pile), is Touch of Sense, tevens uitgevoerd in een Ultra Soft Luxury Yarn-garen. De in elkaar gedraaide garens resulteren in een zeer levendige oppervlaktestructuur. Hij is leverbaar in zeven commerciele, zachte en lichte ton-sur-ton kleuren, waaronder blauw, grijs, naturel, groen en zo meer.
Touch of Sense heeft een totaalgewicht van 2285 gram per vierkante meter.
De PIT-klasse is 22+ - 23. Cons. adviesprijs op 99,00 euro op 400 breed.

Projectkwaliteiten Traffic-Project en Traffic-Project Line, gepresenteerd op een dubbele staalhanger voor een optimale presentatie. Traffic-Project met SDN-garen wordt gepresenteerd als een ultiem sterke en slijtvaste boucle. Zijn honderd procent SDN-garen is bleekmiddelbestendig Solution Dyed polyamide (nylon), en verschaft deze kwaliteit dan ook uitgelezen projecteigenschappen. De duurzame garens zijn bestand tegen reinigingsmiddelen, hebben een zeer hoge lichtechtheid en uitstekende stevigheid, waardoor het tapijt erg lang schoon en mooi blijft en zeer gemakkelijk in onderhoud is. De compacte lussenpool maakt Traffic-Project zeer geschikt voor onder andere zwenkwielen, bureaustoelen, en intensief zwaar woongebruik zoals op trappen en kantoor aan huis, tot aan zwaar projectgebruik, waaronder kantoren, winkels, scholen, enzovoorts.
Traffic-Project SDN heeft een moderne in verzet gemeleerde boucle structuur.
Gecombineerd op de staalhanger de kwaliteit Traffic-Project Line, uitgevoerd in Polyolefin X-Tron Extra Strong, is een in lijn getufte gemeleerde boucle, die zich prima met de Traffic-Project laat combineren. De collectie Traffic Project is leverbaar op 400 breed en verkrijgbaar in maar liefst veertien kleuren. PIT-klasse 33 voor zwaar projectgebruik ,circa 1685 gram per vierkante meter. De adviesprijs is 24,50 m2 | 98,00 euro op 400 breed.
Rustic Wood Living | LVT&PVC op 400 breed.

14-07-2017

Dimension living vinyl collectie komt met een nieuwe innovatie op de vloerenmarkt, onder de naam Rustic Wood Living introduceren wij het eerste PVC vinyl op rol, deze combineert de voordelen van een rollen product met die van LVT, snelle installatie van de rol met een hoogwaardige en realistische uitstraling van LVT vloer.
Met Rustic Wood Living wordt een nieuwe product categorie gelanceerd die zal worden geadviseerd in de Home, Semi commerciele tot commerciele ruimtes waar snelheid van installatie van belang is, maar waar men wel de uitstraling en de kwaliteit van een mooie brede en lange LVT plank verlangt.

Rustic Wood Living uitgevoerd In-Register Embossing zorgt voor de meest realistische uitstraling. Als je knoesten ziet, dan kun je deze ook voelen en volgen, een voelbare V-groef tussen iedere plank versterkt het gevoel van een originele houtenvloer, de voelbare houtstructuur in de oppervlakte laag met nog scherpere details voor een nog levendige indruk , de extra matte 0.55 PU geeft een natuurgetrouw zijde glans effect, beschermt de vloer preventief tegen bijv. schoenstrepen, vlekken en vuil en maakt het PVC vinyl daarnaast extra sterk, slijtvast en onderhoudsvriendelijk, een vloer met karakter.
Leverbaar op 400 breed, dikte 2.5 mm in 6 commerciele hout decoren.
Geclassificeerd: Project Klasse 33 | toplaag 0.55 PU.
Castell Luxury Laminaat Flooring: Made by Tarkett

06-07-2017

Castell luxury Laminaat word veelal geadviseerd en gebruikt door architecten en interieur ontwerpers, prachtige designs die inspireren, motiveren en bieden bovenal comfort.
Het is bovendien de eerste keus voor het moderne gezin dat op zoek is naar een vloer met de uitstraling van een lamel parket vloer.
Castell laminaat vloeren zijn kwaliteitsproducten die gebruikmaken van de laatste vernieuwingen, innovaties en technologische ontwikkelingen, o.a. haar antistatische eigenschappen waardoor het laminaat geen stof aantrekt. Zijn voorzien van het unieke oppervlakte structuur Protective Surface dit zorgt mede voor een lange levensduur en draagt bij aan Hygiene en een stijlvolle natuurlijke embossing, standaard uitgerust met het unieke 2-Lock | Falling down systeem waardoor plaatsing zeer eenvoudig is.
Geclassificeerd met PIT Klasse Project 32 | 25 jaar garantie.

Onze uitgebreide selectief gekozen collectie bevat realistische uitstralingen varierend van klassiek eiken tot de meer uitgesproken houtsoorten of echte stijlvloeren.
Castell brengt de ware pracht en eenvoud van hout naar boven door te spelen met mat en glans langs de voelbare nerf. De nieuwe Castell collectie biedt decoren zoals Woodstock, Vintage uitgevoerd met V-2 of V-4 vellingkanten en de unieke serie Manor uitgevoerd in de trend Hongaarse punt, een collectie die is afgestemd op de trend en vraag van deze tijd.
Upgrade nieuwe kleuren Diva | Interloop tapijttegel.

24-04-2017

De Diva | Interloop een prachtige garen geverfde Boucle tapijttegel in de afm. 50 x 50.
leverbaar in maar liefst 8 Prachtige nieuwe intense en warme kleuren, die bovendien onderling uitstekend met elkaar te combineren zijn.
Deze zeer slijtvaste Boucle kwaliteit heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, is boven-dien geschikt voor vloerverwarming, degelijk en comfortabel, klasse 23 - 32.

Nieuwe Kleur code: Antraciet Zwart 7015-966 | Carbon Grafiet 7007-942 | Navy 7009-595
Night Sky 7011-553 | Grenadine 7016-319 | Canvas 7001-107 |en nieuw de kleuren 822 Bruin en Beige 155.

Uit de collectie de kleuren Jute 7002 Jute | Aspen Green en 7004 | Ginger 7012.


Touch of Living

02-01-2017

tete total-flooring introduceert en wil u graag kennis laten maken met het luxe kamerbrede tapijt Touch Of Living. Deze kenmerkt zich door zijn ultra-zachtheid, tweedraads Mouline-Frise poolstructuur, met een totaalgewicht van circa 2550 gram per vierkante meter. Touch Of Living is leverbaar op 400 en 500 breed. De lichtinval en de loop zorgen voor telkens weer een ander effect. Daarbij dragen de Ultra Soft Poly Yarn-garens bij aan een behaaglijk woongenot. Dit vuil- en vlekbestendige, kleurvaste garen is ultrazacht en verschaft het tapijt een zeer luxe en comfortabele uitstraling,Het commerciele kleurpalet bestaat uit niet minder dan zeven kleuren, en biedt zodoende talrijke mogelijkheden en een brede toepasbaarheid. De klasse is 22+ - 23. De consumentenprijs ligt op 119,00 euro (400 breed) en 149,00 euro (500 breed) per meter.
Beton en Dynamic Living Vinyl | PVC 400 breed

22-07-2016

Creativiteit, trendgevoeligheid en oog voor het milieu.
Dimension Living Vinyl | PVC 400 br. Collectie heeft meer dan geweldige eigenschappen.
Dit maakt het kamerbrede vinyl geschikt voor allerlei ruimtes. Living Vinyl Collectie bestaat uit een breed assortiment in vele kleuren, decoren en structuren. Verder bieden deze vinyl vloeren een veilige en stijlvolle vloer in een, altijd met PU uitgevoerd. Mede hierdoor is het vinyl supersterk. Bovendien is Living Vinyl Collectie vervaardigd volgens de Phtalate-vrije technologie. Dat maakt deze collectie uiterst veilig voor mens en milieu

Nieuw in ons Dimension Living Vinyl Assortiment.
Beton living: deze collectie bevat een aantal mooie
Beton dessins. De subtiele tinten sluiten aan op een breed interieur assortiment,
verkrijgbaar in 6 stoere kleuren.
Klasse 22+ toplaag 0.30 PU.
Verk. adv. Cons. prijs 17.50 m2| 69.95 m1.

De tweede nieuwe lijn betreft Dynamic Living:
een Graniet look uitvoering, deze biedt verrassende kleuren die passen in de interieur
en Project trend van vandaag en morgen. Leverbaar in 6 nieuwe kleuren.
Klasse 32 Project, met een toplaag 0.40 PU.
Verk. adv. Cons. prijs 19.99 m2 |79.95 m1.

De gehele exclusieve Dimension Living Vinyl collectie bestaat nu uit:
Trend Wood Living-Strong Living-Vintage Living-Beton-Living-Dynamic-Living.
Luxury Wool Carpets

29-12-2015

HET ALLERMOOISTE WOLLEN TAPIJT

Met trots introduceren wij u de allermooiste 100% zuiver scheer wollen tapijt collectie, genaamd Luxury Wool Carpets. De allerhoogste kwaliteit in duurzame 100% zuiver wollen tapijten die wordt aangeboden op de Nederlandse markt. Deze zeer exclusieve Collectie bestaat maar liefst uit 11 kwaliteiten, van wilton geweven, lussenpolen, velours, boucle, vlak geweven enz , leverbaar op 400 als op 500 breed, met een totaal van bijna 100 verschillende advies en kleur mogelijkheden.
We raken geinspireerd en ontwikkelen meer en meer smaak voor stijlvolle woon en werk omgevingen hierbij maakt een exclusief wollen tapijt een belangrijk onderdeel van. Ontwikkeling in kleuren en materialen van een natuurlijk luxe wollen tapijt kan de toon van een volledig interieur neerzetten. Daarnaast genieten producten die milieu en ecologisch verantwoord zijn, de voorkeur. Met andere woorden, wol is back. Ook op de vloer is de wollen vloerbedekking bezig met een grote come back. Want wat is er warmer, zachter en natuurlijker dan een wollen tapijt, wij hebben al jaren lang ervaring met de verwerking van wollen tapijten. De uit Nieuw Zeeland veganistische afkomstige wol wordt in de Europese spinnerij, ververij behandeld, tot dat er een zeer hoogwaardig wollen tapijt ontstaat, waarvan men jarenlang onbekommerd plezier van zal hebben. Een wollen tapijt voelt niet alleen heel warm aan, het vult de ruimte met luxe, sfeer en een natuurlijke ambiance. Wol heeft van nature een aantal waardevolle producteigenschappen, waaronder o.a. uitstekende warmte isolerende en akoestische voordelen, de vuil-werende werking, brandveilig enz enz.
Met ingang 1 januari 2016 definitief uit onze Collectie de serie Wool-Classic.
Milano XXL Castell Luxury PVC&LVT Flooring

16-10-2015

Nieuw in de Collectie,de Serie Milano XXL, afm. 150cm lang bij 30cm breed met 0.4 mm toplaag, leverbaar in 4 nieuwe decoren en voorzien van micro soft velling kanten rondom.
Of je nu houdt van een robuuste en wat doorleefde uitstraling, van elegantie en verfijning, van strak en eigentijds of speels en eigenzinnig,
met deze nieuwe Extra large serie legt ieder zijn eigen accent, elke strook heeft een unieke tekening met levensecht relief, Natur Embossing waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt,
dit wordt nog vergroot door de zijde matheid van deze PVC&LVT stroken, hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar wel met de voordelen van PVC&LVT.
Nieuw Dimension Kokos Entree Flooring.

21-09-2015

De Dimension Kokos entree flooring is compleet vernieuwd, vertrouwd gemaakt van het natuurlijke materiaal kokos en machinaal gesponnen zo krijgt de mat een uniform en regelmatig patroon en kent nagenoeg geen vezelverlies. Deze is uitermate geschikt voor entreezones en komt het beste tot zijn recht zowel in commerciele ruimtes als in moderne en klassieke interieurs. Verspreiding van vocht en vuil is wat de entree mat voorkomt, in tegenstelling tot wat men wel eens denkt, neemt kokos juist enorm veel vocht op, door het toevoegen van een uniek glas scrim is de entree mat erg stabiel en heeft deze nagenoeg geen last van krimp e.o. uitzet, kent een hoge pooldichtheid en een zeer stabiele ligging.
Lagere onderhouds- en reinigingskosten van alle vloeren zijn het gevolg. De phtalaatvrije PVC-rug beschermt ook de onderliggende vloer tegen ingelopen vocht. De kokos mat is degelijk, verfijnd en gedetailleerd, het beschikbare vrolijke trendy kleurengamma bevat maar liefst 14 kleuren. leverbaar in twee breedte maten 100 e.o. 200 cm.
Display Nieuw Castell serie PVT&LVT en Luxury laminaat flooring

08-06-2015

Castell Luxury PVC&LVT Flooring e.o. Castell Luxury laminaat Flooring,ervaar de meest realistische uitstraling van een vloer, met een PVC&LVT e.o.laminaat vloer, uit de Castell exclusieve collectie haalt u een karaktervolle vloer in huis. Creeer de sfeer die bij u past, want op elke vloer vraag heeft deze unieke collectie een passende oplossing.
Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, daarom hebben wij een veelzijdig en omvangrijk assortiment van PVC&LVT e.o. luxury Laminaat, van edele echte hout-look tot de stijlvolle Used-Vintage look.

Introductie Nieuwe showroom Display Castell luxury PVC&LVT flooring.
Display wordt compleet geleverd met alle decoren. Afmeting: hoogte 189 cm breedte 78 cm diepte 94 cm.

Introductie Nieuwe showroom Display Castell luxury laminaat flooring.
Display wordt compleet geleverd met alle decoren. Afmeting: hoogte 185 cm breedte 60 cm diepte 65 cm.

Zie het gehele assortiment: www.castellvloeren.nl.
Interface Heuga collectie 2015

21-04-2015

Interface Heuga / tete total-flooring Project kerncollectie 2015.

Uitbreiding van nieuwe kwaliteiten en updaten in de huidige Interface project collectie,
onderstaand de gehele nieuwe en complete project Interface kerncollectie,

Deze gehele collectie bestaat uit maar liefst 16 Professionele Architect presentatie-boeken
met daarin de volgende kwaliteiten:

Interlay, 493, New Horizon II, Yuton 104 en 105, 727, Elevation III, Superflor, Duet, 725, 580, 530, de Serie Touch & Tones
( 2 boeken) Unity Common Ground en Schoonloop entree zone Barricade.
Beurs 2015 bedankt

09-04-2015
Edel Overdracht verkoopactiviteiten en Distributie

12-02-2015

Geachte Edel Select Dealer,

Hierbij informeren wij u dat tete total-flooring met ingang van 1 maart 2015 de verkoopactiviteiten, inclusief orderverwerking en stalenvoorziening van alle Edel producten voor u als geselecteerde Edel dealer zal overnemen.
Deze strategische beslissing is gebaseerd op onze gezamenlijke wens om de bedrijfskolom zo efficient mogelijk in te richten. Dat betekent dat Edel zich zal focussen op productie, productontwikkeling en marketing en dat tete total-flooring zich zal richten op de verkoop van uw Edel producten.
Edel verwacht op deze manier het algemene service-niveau te verhogen en efficienter nieuwe producten en marketingactiviteiten te implementeren.

Alle geselecteerde Edel dealers zullen de aankomende weken persoonlijk door ons worden benaderd.
Castell Luxury laminaat flooring

06-01-2015

Vloeren van Castell voor een stijlvol optreden.
Betreed de inspirerende wereld van www.Castellvloeren.nl: laminaat in alle kleuren en vormen, in prachtige echte hout-decoren. Als marktleider ontwikkelen wij voortdurend laminaatvloeren, die overtuigen met trendy designs, merkkwaliteit en een unieke prijs/kwaliteitverhouding.
Een mooie vloer legt de basis voor een mooi thuis. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, daarom hebben wij een veelzijdig en omvangrijk assortiment van laminaatvloeren - van de edele echte hout-look tot de stijlvolle Used-Vintage look en buitengewone designs.

Nieuw 2015 aan het Luxury laminaat programma toegevoegd de decoren San Fernando
en Salt lake.

De vloer moet zich aan uw lifestyle aanpassen en niet andersom
Uw thuis is een plek om u terug te trekken, vrienden en familie te ontmoeten en af en toe ook een party te houden, waar gefeest, gedanst en gelachen wordt. Dit vereist een vloer die tegen alles kan. De vloeren van Castell beschikken over deze bijzondere eigenschappen:
De geimpregneerde HDF-basisplaat zorgt voor de beste vochtbestendigheid, uitgevoerd met echte houten decoren. Duurzaam: levensduur in woongedeelte is 15 tot 25 jaar
Robuust: Schok, slag- en drukvast. Kras- en slijtbestendig door de extra harde oppervlaktebehandeling. Ondersteunde Web-Site www.castellvloeren.nl.
Introductie Bonaparte Vintage

24-09-2014

Met de Introductie van de Bonaparte Vintage tapijt krijgt het interieur een uniek en doorleefd karakter. Door de klassieke vervaagde dessins in moderne kleurencombinaties ontstaat een vintage look die past in de hedendaagse woontrends. Ga voor kamerbreed tapijt of maak je eigen vloerkleed op maat.

Deze gedessineerde collectie laat zich goed combineren met verschillende woonstijlen; een perfecte basis voor een eclectisch interieur met een gedurfde, persoonlijke uitstraling. Er zijn natuurlijke toon-op-toon tinten in deze collectie voor een klassieke, natuurlijke sfeer.
Maar ook dessins in trendy kleuren waardoor een spannend contrast ontstaat; de perfecte eyecatcher in een industrieel of modern interieur.
PVC&Vinyl nieuws van tete total-flooring

10-07-2014

tete total-flooring introduceert vanaf deze week uit de Dimension exclusieve PVC&Vinyl collectie een drietal nieuwe kwaliteiten op 400 breed onder de namen Trend Wood Living, Strong Living en Vintage Living bij zijn exclusieve Dimension Dealers.
Eerder dit jaar introduceerde tete total-flooring de exclusieve Trend Wood-Living Collectie, deze geniet nu al een paar weken de nodige bekendheid op de Nederlandse markt. Deze wordt nu aangevuld met de exclusieve kwaliteiten Strong Living en Vintage Living. Uniek aan de collectie zijn de nieuwste dessins, want of je nu houd van een robuust en wat doorgeleefde uitstraling van elegantie en verfijning, strak en eigentijds of naar Vintage look. Met Dimension PVC&Vinyl legt iedereen zijn eigen accent, extra lang en breed of juist smalle stroken gecombineerd met de juiste (Pit kwalificatie) 23 en 31 voelt het PVC&Vinyl zich overal thuis, tevens is de Vintage Living uitgevoerd met een zelf egaliserende rug. De complete collectie is overal toepasbaar, in de Living, Keuken, Hal, slaapkamer en Studio. Verder onderscheidt deze exclusieve collectie zich op een unieke manier van Presenteren alle drie kwaliteiten worden aangeboden bij hun Dimension Dealers op extra brede en zeer lange staalhangers. Tevens worden de Dimension dealers voorzien van professioneel POS materiaal o.a. een zeer grote Raamposter, zodat je direct een goed en overzichtelijk beeld krijgt van alle mogelijke decoren en stijlen.
Tapijtnieuws van tete total-flooring

30-06-2014

tete total-flooring introduceert vanaf deze week uit de Dimension exclusieve Tapijt collectie een drietal nieuwe kwaliteiten onder de namen Art-Living, Good-Living en City-Living bij zijn Dealers.
Deze worden aangeboden als fraaie , en bovendien scherp geprijsde kwaliteiten en gelden als de jongste aanvullingen in de Dimension exclusieve Tapijt Collectie, uiteraard gepresenteerd in overzichtelijke luxe en dubbele uitklapbare tapijtstaalhangers.

Art-Living word in de markt gezet als een Frise tapijt dat veel luxe in zich herbergt, met zijn licht gemeleerde actuele kleuren pallet, met een natuurlijk verloop van naturel naar een meer modern-klassiek kleurbeeld met maar liefst 10 verschillende kleuren als bijv. Carbon. Graniet en Titaan, een duurzame investering voor wie langdurig met de juiste balans en onbekommerd van zijn tapijt wil genieten, een 100 % polyamide garen en leverbaar op 400 en 500 breed met een PIT classificatie 32, toepasbaar voor projectmatig gebruik, zonder zich verder zorgen te hoeven maken.

Met Good-Living brengen wij een Saxony kwaliteit, een combinatie van twee verschillende gekleurde in elkaar gedraaide van 100% polyamide garens, zorgt voor een harmonieus duet van kleuren, het kleuren pallet bestaat maar liefst uit 12 verschillende items en passen in de trend van nu, natuurlijke kleuren op de vloer en wand en het aanbrengen van kleur via accessoires, de trendkleuren Roze, Mint, en Zachtgroen vindt u natuurlijk terug op dit kleurenpallet. Good-Living is geschikt voor elke ruimte, PIT Classificatie 22+ en met zijn scherpe prijs kwaliteitverhouding op 400 breed wordt het een zeer populair product in de Dimension Exclusieve tapijt collectie.

City-Living een Cros-Over Boucle tapijt gebaseerd op de drukte en hectiek van de grote steden, Robuust, Mysterieus en bovendien Uitdagend, City-Living wordt het meest veelzijdig synthetische tapijt uit de Dimension exclusieve tapijt Collectie, geschikt voor vrijwel elke toepassing en elk gebied, zelfs voor vochtige ruimtes en leverbaar in 11 verschillende nieuwe kleuren op 400 breed, tevens beschikt de City-Living een PIT Classificatie van 23.
Introductie Forbo Micro Web-Site

16-05-2014

Forbo flooring / tete total-flooring bieden een uiteenlopend Groot Assortiment aan vloerbedekkingen geschikt voor zowel voor Thuis als Projectmatig gebruik, laat u inspireren over de verschillende kleur en combinatie mogelijkheden uit de collecties Novilon zowel als breed als ook in LVT Stroken, de schitterende Collectie PVC&LVT Allura stroken e.o. Plavuizen, Marmoleum, Flotex. Projecttapijt. Naaldvilt, Coral schoonloopmatten.
Een passende vloerbedekking voor elke ruimte, voor elk gebouw en bedrijf.

Ga naar tabblad Producten en Klik op de Banner Forbo optimale vloeroplossingen voor elke omgeving.
Castell PVC&LVT luxury flooring uitbreiding

14-04-2014

Mania Mexico PVC&LVT Clicksysteem voor Snelle Montage.

Mania Mexico Click PVC&LVT vloeren van 0,30 toplaag met 'Natur Embossing' zijn uitermate geschikt voor residentieel gebruik. Door de PU toplaag, die standaard op alle Castellvloeren wordt aangebracht, wordt extra bescherming geboden.
Alle Mania Mexico click vloeren zijn standaard voorzien van 10 jaar garantie.
Mania Mexico Click (voor Snelle Montage)

Afmeting: 122 x 18,5 strook