Nieuwsitems

actie vijftig jarige jubileum

05-09-2019
Introductie nieuwe XTRA lijn egalines

09-08-2019

De nieuwste Xtra lijn vloeit beter en geeft een Xtra super gladde afwerking.

Ultraplan plus Xtra Project
klaar voor installatie en beleg-baar na 6 uur bij 5 mm laagdikte.
totale dikte tot 20 mm;
gemakkelijk te smeren;
druksterkte van 40 N goed schuurbaar en met absorberende eigenschappen voor dispersielijmen.
De geoptimaliseerde formule heeft een nieuwe super plastifiseerder, dus een betere vloei en een nog gladdere oppervlaktestructuur.

Ultraplan Eco plus Xtra Project
klaar voor installatie en beleg-baar na 12 uur bij 5 mm laagdikte.
totale dikte tot 10 mm;
gemakkelijk te smeren;
druksterkte van 30 N goed schuurbaar en met absorberende eigenschappen voor dispersielijmen
De geoptimaliseerde formule heeft een nieuwe super-plastifiseerder, dus een betere vloei en een gladder eindresultaat

Planipatch Xtra Project
Een cementgebonden Reparatiemortel, ideaal voor reparatie van cement gebonden vloeren, of bijv. dichten bij nieuw aangebrachte vloerverwarming systeem.
Makkelijk verwerkbaar met een hoge drukvastheid.
druksterkte van 35 N.

Fiberplan Xtra Project vezelversterkt
Ultraplan Xtra met toegevoegde vezels,
klaar voor installatie en beleg-baar na 6 uur bij 5 mm laagdikte;
totale dikte tot 20 mm;
gemakkelijk te smeren;
perfect glad oppervlak;
druksterkte van 40 N absorberende eigenschappen voor dispersielijmen.
De geoptimaliseerde formule heeft een nieuwe super plastifiseerder, dus een betere vloei en een nog gladdere oppervlaktestructuur.
Introductie vinyl 2019

20-04-2019

Trendy vinyl & pvc vloeren op vierhonderd centimeter breed met moderne decoren en kleuren, bijv. uitgebalanceerd marmer of een beton terrazzo effect deze sluiten aan bij een breed scala aan interieurs, die inspeelt op de trend van de industriële VT Wonen look.

Allereerst onze Jubileum hanger 'i.v.m. 50 jarige bestaan', de kwaliteit Fifty Years Living. Deze wordt gepresenteerd als stijlvol, uiterst actueel, sterk, veerkrachtig, geluiddempend en eenvoudig in onderhoud, met gewaagde decoren in o.a. visgraat of mooie plavuizen, prachtige houtstroken en het stedelijke Terrazzo dessin.
Deze vloer is geschikt voor een hoge gebruiksintensiteit, waaronder zeer intensief woongebruik, en zodoende toepasbaar voor iedere leefruimte, bezit de gebruiksclassificatie 23/32 en is voorzien van een toplaag 0.35 PU.
Geschikt voor intensief woongebruik en normaal projectgebruik.
Verkoop Consument advies €19,99 m2 | €79,95 op 400 breed.

Direct gevolgd door de exclusieve vinylcollectie Heritage Living 'specials'.
Een meer dan magnifieke kwaliteit met een zestal zeer exclusieve en trendy dessins, die dankzij de high definition technologie bijna niet van echt te onderscheiden zijn 'met oog voor detail'
heldere kleuren en een levendige indruk. Het woord specials in de naam staat voor dessins en kleuren die anders dan doorsnee zijn, o.a. het Chique Terrazzo dessins uitgevoerd met een White Tex zelf Egaliserende textiele Rug of de moderne Ibiza look plavuizen en een drietal uitgebalanceerd zeer exclusieve Marmer decoren, deze sluiten aan bij een breed scala die inspeelt op de trend en vraag van nu het geheel past in de huidige minimalistische interieurs.
Bezit de Gebruiksclassificatie van 23/32 en is voorzien van een toplaag 0.40 PU.
Geschikt voor intensief woongebruik en projectgebruik.
Verkoop advies €22,49 m2 | €89,95 op 400 breed.

Alle dessins zijn beschermd door een ultra matte PU beschermende finish voor eenvoudig onderhoud en verwijdering van vlekken.
HET IS NU TIJD VOOR HET ALLERMOOISTE WOLLEN VLOERKLEED OP MAAT

09-03-2019

Met een 100% zuiver Nieuw-Zeeland scheerwollen tapijt geef je je woonkamer comfort en een ruimtelijk design. De ruimte wordt er letterlijk en figuurlijk zachter van. Kies een mooi kleed in jou favoriete kleur en de zithoek wordt een wooneiland waar je met zijn allen gezellig kunt vertoeven zo vaak mogelijk. Met een beetje hulp kun je je eigen luxe vloerkleed samenstellen. Jij bepaalt de maat, het materiaal de kleur en afwerking, voor elke ruimte en elke stijl is er een oplossing, bovendien vormt het een mooi contrast met de harde vloer, en wordt de ruimte er letterlijk en figuurlijk zachter van. Hoe groter het vloerkleed, des te groter het gevoel van comfort.

Een 100% wollen tapijt voelt niet alleen heel warm aan, het vult de ruimte met luxe, sfeer en een natuurlijke ambiance. Wol heeft van nature een aantal waardevolle producteigenschappen, waaronder o.a. uitstekende warmte-isolerende- en akoestische voordelen, vuilwerende werking, brandveilig enz.

==========================================================================
Wij bieden u de volgende luxe afwerkmogelijkheden:

Blindzoom: zeer exclusieve uitstraling en kwalitatief een hoogwaardige rand met een minimale zichtzijde van 5mm incl. antislip aan de onderzijde.

Volume Karpet: een volumineuze uitstraling met een omgevouwen rand van 5cm incl. antislip aan de onderzijde.

Festonneren: een tradionele afwerking incl. antislip aan de onderzijde.
Dimension Design living vinyl Presentatie

17-10-2018

Met trotst presenteren wij zoals getoond op de INCODA Vakbeurs te Gorinchem onze compleet nieuwe "Handmade Created in Orginal Steel" design Living vinyl presentatie.

Deze exclusieve winkel presentatie maakt het voor u makkelijker, mooier en beter, tevens geeft het u het recht op een exclusief verkooppunt.

Het zal u klant inspireren en u compleet ontzorgen, een duidelijke positionering op uw winkelvloer is een immers een must, deze verwoordt de ziel van een product en uw organisatie en raakt tevens de essentie van wat u beweegt of verwoordt waar u passie voor heeft.

Afmeting:

Hoogte incl. topkaart 1.83 cm
Breedte 61 cm
Diepte 56 cm
Forbo LVT & PVC Allura top 30 collectie: leverbaar in Click uitv. en Dryback Lijmversie.

30-08-2018

tete total-flooring introduceert exclusief de Forbo LVT & PVC Project Allura top 30 collectie 2018-2019, deze exclusieve Allura Collectie is het antwoord op alle stroken e.o. plavuizen.

Deze unieke serie is leverbaar in de uitvoeringen 0.40 - 0.55 - 0.70 zowel in de Dry Back (lijmversie) als in de serie Allura Click 0.40 en 0.55.

Door haar levensechte relief (sommige decoren in Register in Embossing) gecombineerd met een innovatieve v-groef aan de lange kanten e.o. rondom de stroken en tegels is deze vloer niet te onderscheiden van een echte houten of stenen vloer, maar biedt wel de voordelen van een LVT & PVC vloer zoals snelle installatie, onderhoud en een zeer goede geluiddemping.

Deze exclusieve Forbo Allura (lijm serie) collectie bestaat uit: 24 hout en 6 steendessins in verschillende maten en decoren o.a. in de afm. 120 x 20 en de bekende visgraat afmetingen 100 x 15 tot de Giant Oak serie, leverbaar in de afm. 150 x 28 en in de afm. 180 x 32.
Als aanvulling op de houten decoren zijn er 4 x beton concreet decoren direct aangevuld met de evergreen decoren Black Slate en Silver Stream. De LVT lijm serie is leverbaar in de afm. 50 x 50, waarbij de voeg zorgt dat de vloer sprekend lijkt op een echte keramieken e.o. betonvloer. De all over betondessins varieren van warmere tot koelere kleuren ook uit de bekende VT Wonen Trend.

Afmetingen in de Allura Click versie zijn als volgt: 121.2 x 18.7 | 150.2 x 23.7 | 60 x 31.7.

Deze Professionele Forbo Allura Project Architect Waaijer-Bunch is nu exclusief en zeer selectief verkrijgbaar: bij tete total-flooring.
Groove Collection Projecttegels

29-08-2018

Met trotst presenteren wij u de compleet nieuwe Project Groove Collectie,
deze collectie bestaat uit maar liefst 12 Commerciele en aantrekkelijke kleuren.

Deze Collectie onderscheidt zich door het gebruik van hoogwaardige kwaliteit garens 100 % Poly Yarn, en zijn zo gemaakt dat deze extra bescherming bieden tegen vuil, dit maakt de eventuele reiniging eenvoudiger en helpt een verzorgde uitstraling van de vloer te behouden.

Groove Collection is niet alleen een ijzersterke vloerbedekking maar biedt nog veel meer:
o.a. akoestische voordelen maar liefst 21 dB, vuil verhullende eigenschappen en een minimale rolweerstand. leverbaar in de afmeting 50 x 50 op een sterke bitumen backing, worden vooral toegepast in Kantoren, Scholen en Winkels, echter de uitstraling en het kenmerkende gemeleerde effect passen deze bovendien perfect in elk interieur.

Pitklasse 32 | Brandklasse Efl. | | totaal gewicht 3325 gram per m2 | totale hoogte circa 8 mm.
Deze complete collectie wordt gepresenteerd op een handige grote Architect waaier bunch
In de afm. 25 x 25.
Advies prijzen verkoop 5.69 per tegel | 22.75 m2.
Introductie Exclusive Earth Living

17-08-2018

Exclusive Earth Living:

Dimension living vinyl collectie komt met een tweede aanvulling en innovatie op de vloerenmarkt al eerder lanceerden wij de Kwaliteit Rustic Wood Living, nu aangevuld met de serie Exclusieve Earth Living. Wederom PVC vinyl op rol, deze combineert de voordelen van een rollen product met die van PVC&LVT, snelle installatie van de rol met een hoogwaardige en realistische uitstraling van PVC vloer.

Met Exclusieve Earth Living wordt een nieuwe kwaliteit gelanceerd die zal worden geadviseerd in de Home, Semi commerciele tot commerciele ruimtes waar snelheid van installatie van belang is, maar waar men wel de uitstraling en de kwaliteit van een mooie brede en lange LVT plank e.o. betondesign verlangt.

Earth Living uitgevoerd in Natur Embossing Plus zorgt voor de meest realistische uitstraling. Als je knoesten o.e. tekeningen ziet, dan kun je deze ook voelen en volgen, een subtiele V-groef tussen iedere plank versterkt het gevoel van een originele houtenvloer, de voelbare houtstructuur in de oppervlakte laag met nog scherpere details voor een nog levendige indruk , de extra matte 0.40 PU geeft een natuurgetrouw zijde matte glans en beschermt de vloer preventief tegen bijv. schoenstrepen, vlekken en vuil en maakt het PVC vinyl daarnaast extra sterk, slijtvast en onderhoudsvriendelijk, een vloer met karakter, Leverbaar op 400 breed.

Dikte 2.5 mm in 4 commerciele hout decoren en 2 All -over Urban betondesign.
Geclassificeerd: Project Klasse 32 | toplaag 0.40 PU.
Verk. adv. Cons. prijs 19.75 m2 | 79.00 m1.
Introductie Touch Of Pastell

17-08-2018

Touch of Pastell:

Uitgevoerd in een Luxury Yarn Leonis Softness garen. uitv. gesneden Pool,
direct getuft en leg-klaar op een Utratex Quick Viltrug, geluidisolatie 24 dB | 0.12 kw/m2.

De in elkaar getwiste garens resulteren in een zeer levendige Softness oppervlaktestructuur.
leverbaar in negen, Pastell kleuren, o.a. blauw, grijs, naturel, groen, rose enz.
En Bleekmiddel Resistent, totaalgewicht van 1950 gram m2.

De PIT-klasse is 22. De Consumenten advies prijs ligt op 98.00 op 400 breed.
Introductie Magic-Grande XL | Magic-Classic

08-01-2018

Castell Luxury LVT&PVC Flooring - made by tete-total-flooring - is uitermate trots dat zijn Magic-serie voor projectmatig gebruik is uitgebreid met maar liefst negen nieuwe decors. De hoogwaardige PVC-vloeren doen van zich spreken door de toepassing van innovatieve technologieen. Magic-stroken zijn door de speciale productietechniek standaard voorzien van dubbel glasvlies (voor maatvastheid), samengaand met een bijzondere Natur Embossed Press+ (voor een realistisch relief) en een PU-toplaag van 0,55 millimeter (voor gebruik in projectomgevingen).
Deze Natural Touch-aanpak laat de structuur in de toplaag nauwkeurig het design volgen, zodat de vloeren de look & feel van echt hout bezitten. De nieuwe serie Magic-Classic en Magic-Grande XL koppelt deze techniek aan een indrukwekkende lengte van niet minder dan 152 centimeter.
Gezien de grote vraag stellen we vast dat de populariteit van grotere afmetingen op de vloer meer en meer toeneemt, zowel in de consumentenmarkt als in diverse projecttoepassingen. De bijzondere combinatie van Natur Embossed Press+ en de lengte van de vloerdelen zorgt in dit opzicht voor een ruimtelijke uitstraling van elke toepassing, die tegelijk natuurgetrouw oogt.
De Magic-Classic is extra mat uitgevoerd, heeft een afmeting van 122,73 bij 18,7 centimeter met een dikte van 2,5 millimeter, en is rondom voorzien van vellingkanten. De reeks is per direct leverbaar in de kleuren Mid Grey, Taupe, Beige en Gold. De nieuwe serie Magic-Grande XL is evenzo mat uitgevoerd en voorzien van vellingkanten. De kleuren Cashmere Oak en Golden Oak zijn beide uit voorraad leverbaar en komen op het formaat van 150 bij 23 centimeter, met een dikte van 2,5 millimeter. Aan het einde van het tweede kwartaal volgen de decors Greige, Grey en Beige. Deze zijn extra large getuige een afmeting van 152 bij 23,8 centimeter, en hebben een dikte van niet minder dan 3 millimeter.
Voor beide kwaliteiten geldt de uitvoering Natur Embossing Press+. Deze methode zorgt voor een realistisch relief op de vloer, waardoor bijvoorbeeld knoesten en lijnen ook daadwerkelijk zijn te voelen. De nieuwe series beschikken over PIT-klasse 42 en zijn daardoor uitermate geschikt voor zowel projectmatig als residentieel gebruik. De verkoopadviesprijs bedraagt 29,95 euro per vierkante meter.

Voor de professionele verkoop van Castell PVC&LVT is voor in de showroom een design display beschikbaar waarin kleurstalen van alle dessins overzichtelijk worden aangeboden op hun werkelijke formaat. De consument heeft zo de mogelijkheid om kleurstalen desgewenst mee naar huis te nemen. De compacte POS-display is circa 190 centimeter hoog, 78 centimeter breed en 94 centimeter diep. Alle nieuwe kwaliteiten zullen in het tweede kwartaal worden geintroduceerd bij de exclusieve Castell-dealers. Voor meer informatie over het assortiment en afbeeldingen van de negen dessins: www.castellvloeren.nl.


Introductie en uitbreiding in de Dimension Living en Project Tapijt Collectie

08-09-2017

Allereerst de kwaliteit Touch of Silk. Deze kwaliteit kenmerkt zich door zijn ultra-zachtheid, tweedraads verdichte tufting frise poolstructuur en bereikt een totaalgewicht van circa 2450 gram per vierkante meter. Touch of Silk is leverbaar op 400 en 500 breed.
De loop en lichtinval zorgen voor telkens weer een verrassend andere look. Daarbij dragen de Ultra Soft Poly Yarn-garens bij aan een behaaglijk leef- en woongenot. Dit vuil- en vlekbestendige, kleurvaste garen is ultra zacht en verschaft het tapijt een zeer luxe en comfortabele uitstraling. Het commerciele kleurenpalet bestaat uit maar liefst vijf nieuwe kleuren, waaronder de actuele en trendy Denim Bleu en Concrete Grijs, en biedt zodoende talrijke mogelijkheden en een brede toepasbaarheid. De PIT-klasse is 22+ - 23.
De Cons. adviesprijs prijs ligt op 119,00 euro op 400 breed en 149,00 euro op 500 breed.

De andere luxe kamerbrede kwaliteit, met een gesneden pool (cut pile), is Touch of Sense, tevens uitgevoerd in een Ultra Soft Luxury Yarn-garen. De in elkaar gedraaide garens resulteren in een zeer levendige oppervlaktestructuur. Hij is leverbaar in zeven commerciele, zachte en lichte ton-sur-ton kleuren, waaronder blauw, grijs, naturel, groen en zo meer.
Touch of Sense heeft een totaalgewicht van 2285 gram per vierkante meter.
De PIT-klasse is 22+ - 23. Cons. adviesprijs op 99,00 euro op 400 breed.

Projectkwaliteiten Traffic-Project en Traffic-Project Line, gepresenteerd op een dubbele staalhanger voor een optimale presentatie. Traffic-Project met SDN-garen wordt gepresenteerd als een ultiem sterke en slijtvaste boucle. Zijn honderd procent SDN-garen is bleekmiddelbestendig Solution Dyed polyamide (nylon), en verschaft deze kwaliteit dan ook uitgelezen projecteigenschappen. De duurzame garens zijn bestand tegen reinigingsmiddelen, hebben een zeer hoge lichtechtheid en uitstekende stevigheid, waardoor het tapijt erg lang schoon en mooi blijft en zeer gemakkelijk in onderhoud is. De compacte lussenpool maakt Traffic-Project zeer geschikt voor onder andere zwenkwielen, bureaustoelen, en intensief zwaar woongebruik zoals op trappen en kantoor aan huis, tot aan zwaar projectgebruik, waaronder kantoren, winkels, scholen, enzovoorts.
Traffic-Project SDN heeft een moderne in verzet gemeleerde boucle structuur.
Gecombineerd op de staalhanger de kwaliteit Traffic-Project Line, uitgevoerd in Polyolefin X-Tron Extra Strong, is een in lijn getufte gemeleerde boucle, die zich prima met de Traffic-Project laat combineren. De collectie Traffic Project is leverbaar op 400 breed en verkrijgbaar in maar liefst veertien kleuren. PIT-klasse 33 voor zwaar projectgebruik ,circa 1685 gram per vierkante meter. De adviesprijs is 24,50 m2 | 98,00 euro op 400 breed.
Rustic Wood Living | LVT&PVC op 400 breed.

14-07-2017

Dimension living vinyl collectie komt met een nieuwe innovatie op de vloerenmarkt, onder de naam Rustic Wood Living introduceren wij het eerste PVC vinyl op rol, deze combineert de voordelen van een rollen product met die van LVT, snelle installatie van de rol met een hoogwaardige en realistische uitstraling van LVT vloer.
Met Rustic Wood Living wordt een nieuwe product categorie gelanceerd die zal worden geadviseerd in de Home, Semi commerciele tot commerciele ruimtes waar snelheid van installatie van belang is, maar waar men wel de uitstraling en de kwaliteit van een mooie brede en lange LVT plank verlangt.

Rustic Wood Living uitgevoerd In-Register Embossing zorgt voor de meest realistische uitstraling. Als je knoesten ziet, dan kun je deze ook voelen en volgen, een voelbare V-groef tussen iedere plank versterkt het gevoel van een originele houtenvloer, de voelbare houtstructuur in de oppervlakte laag met nog scherpere details voor een nog levendige indruk , de extra matte 0.55 PU geeft een natuurgetrouw zijde glans effect, beschermt de vloer preventief tegen bijv. schoenstrepen, vlekken en vuil en maakt het PVC vinyl daarnaast extra sterk, slijtvast en onderhoudsvriendelijk, een vloer met karakter.
Leverbaar op 400 breed, dikte 2.5 mm in 6 commerciele hout decoren.
Geclassificeerd: Project Klasse 33 | toplaag 0.55 PU.
Castell Luxury Laminaat Flooring: Made by Tarkett

06-07-2017

Castell luxury Laminaat word veelal geadviseerd en gebruikt door architecten en interieur ontwerpers, prachtige designs die inspireren, motiveren en bieden bovenal comfort.
Het is bovendien de eerste keus voor het moderne gezin dat op zoek is naar een vloer met de uitstraling van een lamel parket vloer.
Castell laminaat vloeren zijn kwaliteitsproducten die gebruikmaken van de laatste vernieuwingen, innovaties en technologische ontwikkelingen, o.a. haar antistatische eigenschappen waardoor het laminaat geen stof aantrekt. Zijn voorzien van het unieke oppervlakte structuur Protective Surface dit zorgt mede voor een lange levensduur en draagt bij aan Hygiene en een stijlvolle natuurlijke embossing, standaard uitgerust met het unieke 2-Lock | Falling down systeem waardoor plaatsing zeer eenvoudig is.
Geclassificeerd met PIT Klasse Project 32 | 25 jaar garantie.

Onze uitgebreide selectief gekozen collectie bevat realistische uitstralingen varierend van klassiek eiken tot de meer uitgesproken houtsoorten of echte stijlvloeren.
Castell brengt de ware pracht en eenvoud van hout naar boven door te spelen met mat en glans langs de voelbare nerf. De nieuwe Castell collectie biedt decoren zoals Woodstock, Vintage uitgevoerd met V-2 of V-4 vellingkanten en de unieke serie Manor uitgevoerd in de trend Hongaarse punt, een collectie die is afgestemd op de trend en vraag van deze tijd.
Upgrade nieuwe kleuren Diva | Interloop tapijttegel.

24-04-2017

De Diva | Interloop een prachtige garen geverfde Boucle tapijttegel in de afm. 50 x 50.
leverbaar in maar liefst 8 Prachtige nieuwe intense en warme kleuren, die bovendien onderling uitstekend met elkaar te combineren zijn.
Deze zeer slijtvaste Boucle kwaliteit heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, is boven-dien geschikt voor vloerverwarming, degelijk en comfortabel, klasse 23 - 32.

Nieuwe Kleur code: Antraciet Zwart 7015-966 | Carbon Grafiet 7007-942 | Navy 7009-595
Night Sky 7011-553 | Grenadine 7016-319 | Canvas 7001-107 |en nieuw de kleuren 822 Bruin en Beige 155.

Uit de collectie de kleuren Jute 7002 Jute | Aspen Green en 7004 | Ginger 7012.


Touch of Living

02-01-2017

tete total-flooring introduceert en wil u graag kennis laten maken met het luxe kamerbrede tapijt Touch Of Living. Deze kenmerkt zich door zijn ultra-zachtheid, tweedraads Mouline-Frise poolstructuur, met een totaalgewicht van circa 2550 gram per vierkante meter. Touch Of Living is leverbaar op 400 en 500 breed. De lichtinval en de loop zorgen voor telkens weer een ander effect. Daarbij dragen de Ultra Soft Poly Yarn-garens bij aan een behaaglijk woongenot. Dit vuil- en vlekbestendige, kleurvaste garen is ultrazacht en verschaft het tapijt een zeer luxe en comfortabele uitstraling,Het commerciele kleurpalet bestaat uit niet minder dan zeven kleuren, en biedt zodoende talrijke mogelijkheden en een brede toepasbaarheid. De klasse is 22+ - 23. De consumentenprijs ligt op 119,00 euro (400 breed) en 149,00 euro (500 breed) per meter.
Beton en Dynamic Living Vinyl | PVC 400 breed

22-07-2016

Creativiteit, trendgevoeligheid en oog voor het milieu.
Dimension Living Vinyl | PVC 400 br. Collectie heeft meer dan geweldige eigenschappen.
Dit maakt het kamerbrede vinyl geschikt voor allerlei ruimtes. Living Vinyl Collectie bestaat uit een breed assortiment in vele kleuren, decoren en structuren. Verder bieden deze vinyl vloeren een veilige en stijlvolle vloer in een, altijd met PU uitgevoerd. Mede hierdoor is het vinyl supersterk. Bovendien is Living Vinyl Collectie vervaardigd volgens de Phtalate-vrije technologie. Dat maakt deze collectie uiterst veilig voor mens en milieu

Nieuw in ons Dimension Living Vinyl Assortiment.
Beton living: deze collectie bevat een aantal mooie
Beton dessins. De subtiele tinten sluiten aan op een breed interieur assortiment,
verkrijgbaar in 6 stoere kleuren.
Klasse 22+ toplaag 0.30 PU.
Verk. adv. Cons. prijs 17.50 m2| 69.95 m1.

De tweede nieuwe lijn betreft Dynamic Living:
een Graniet look uitvoering, deze biedt verrassende kleuren die passen in de interieur
en Project trend van vandaag en morgen. Leverbaar in 6 nieuwe kleuren.
Klasse 32 Project, met een toplaag 0.40 PU.
Verk. adv. Cons. prijs 19.99 m2 |79.95 m1.

De gehele exclusieve Dimension Living Vinyl collectie bestaat nu uit:
Trend Wood Living-Strong Living-Vintage Living-Beton-Living-Dynamic-Living.
Luxury Wool Carpets

29-12-2015

HET ALLERMOOISTE WOLLEN TAPIJT

Met trots introduceren wij u de allermooiste 100% zuiver scheer wollen tapijt collectie, genaamd Luxury Wool Carpets. De allerhoogste kwaliteit in duurzame 100% zuiver wollen tapijten die wordt aangeboden op de Nederlandse markt. Deze zeer exclusieve Collectie bestaat maar liefst uit 11 kwaliteiten, van wilton geweven, lussenpolen, velours, boucle, vlak geweven enz , leverbaar op 400 als op 500 breed, met een totaal van bijna 100 verschillende advies en kleur mogelijkheden.
We raken geinspireerd en ontwikkelen meer en meer smaak voor stijlvolle woon en werk omgevingen hierbij maakt een exclusief wollen tapijt een belangrijk onderdeel van. Ontwikkeling in kleuren en materialen van een natuurlijk luxe wollen tapijt kan de toon van een volledig interieur neerzetten. Daarnaast genieten producten die milieu en ecologisch verantwoord zijn, de voorkeur. Met andere woorden, wol is back. Ook op de vloer is de wollen vloerbedekking bezig met een grote come back. Want wat is er warmer, zachter en natuurlijker dan een wollen tapijt, wij hebben al jaren lang ervaring met de verwerking van wollen tapijten. De uit Nieuw Zeeland veganistische afkomstige wol wordt in de Europese spinnerij, ververij behandeld, tot dat er een zeer hoogwaardig wollen tapijt ontstaat, waarvan men jarenlang onbekommerd plezier van zal hebben. Een wollen tapijt voelt niet alleen heel warm aan, het vult de ruimte met luxe, sfeer en een natuurlijke ambiance. Wol heeft van nature een aantal waardevolle producteigenschappen, waaronder o.a. uitstekende warmte isolerende en akoestische voordelen, de vuil-werende werking, brandveilig enz enz.
Met ingang 1 januari 2016 definitief uit onze Collectie de serie Wool-Classic.
Milano XXL Castell Luxury PVC&LVT Flooring

16-10-2015

Nieuw in de Collectie,de Serie Milano XXL, afm. 150cm lang bij 30cm breed met 0.4 mm toplaag, leverbaar in 4 nieuwe decoren en voorzien van micro soft velling kanten rondom.
Of je nu houdt van een robuuste en wat doorleefde uitstraling, van elegantie en verfijning, van strak en eigentijds of speels en eigenzinnig,
met deze nieuwe Extra large serie legt ieder zijn eigen accent, elke strook heeft een unieke tekening met levensecht relief, Natur Embossing waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt,
dit wordt nog vergroot door de zijde matheid van deze PVC&LVT stroken, hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar wel met de voordelen van PVC&LVT.
Nieuw Dimension Kokos Entree Flooring.

21-09-2015

De Dimension Kokos entree flooring is compleet vernieuwd, vertrouwd gemaakt van het natuurlijke materiaal kokos en machinaal gesponnen zo krijgt de mat een uniform en regelmatig patroon en kent nagenoeg geen vezelverlies. Deze is uitermate geschikt voor entreezones en komt het beste tot zijn recht zowel in commerciele ruimtes als in moderne en klassieke interieurs. Verspreiding van vocht en vuil is wat de entree mat voorkomt, in tegenstelling tot wat men wel eens denkt, neemt kokos juist enorm veel vocht op, door het toevoegen van een uniek glas scrim is de entree mat erg stabiel en heeft deze nagenoeg geen last van krimp e.o. uitzet, kent een hoge pooldichtheid en een zeer stabiele ligging.
Lagere onderhouds- en reinigingskosten van alle vloeren zijn het gevolg. De phtalaatvrije PVC-rug beschermt ook de onderliggende vloer tegen ingelopen vocht. De kokos mat is degelijk, verfijnd en gedetailleerd, het beschikbare vrolijke trendy kleurengamma bevat maar liefst 14 kleuren. leverbaar in twee breedte maten 100 e.o. 200 cm.
Display Nieuw Castell serie PVT&LVT en Luxury laminaat flooring

08-06-2015

Castell Luxury PVC&LVT Flooring e.o. Castell Luxury laminaat Flooring,ervaar de meest realistische uitstraling van een vloer, met een PVC&LVT e.o.laminaat vloer, uit de Castell exclusieve collectie haalt u een karaktervolle vloer in huis. Creeer de sfeer die bij u past, want op elke vloer vraag heeft deze unieke collectie een passende oplossing.
Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, daarom hebben wij een veelzijdig en omvangrijk assortiment van PVC&LVT e.o. luxury Laminaat, van edele echte hout-look tot de stijlvolle Used-Vintage look.

Introductie Nieuwe showroom Display Castell luxury PVC&LVT flooring.
Display wordt compleet geleverd met alle decoren. Afmeting: hoogte 189 cm breedte 78 cm diepte 94 cm.

Introductie Nieuwe showroom Display Castell luxury laminaat flooring.
Display wordt compleet geleverd met alle decoren. Afmeting: hoogte 185 cm breedte 60 cm diepte 65 cm.

Zie het gehele assortiment: www.castellvloeren.nl.