Dimension Exclusive Carpets

18-06-2012

Dimension Exclusive Carpets

De vloerkleden Twilight en Lumini zijn de sfeermakers van elk interieur, en bovendien vloerkleden zijn weer helemaal terug van weggeweest. Er is een enorme keuze aan de diverse soorten en maten, van hoogpolige vloerkleden tot een laagpolige vloerkleden. Dimension Twilight en Lumini vloerkleden zijn gemaakt van diverse soorten kwaliteit garens dikke en dunne draden, geweven en verwerkt, in vele design, maatvoeringen en kleuren leverbaar.

Met een Dimension vloerkleed Twilight en Lumini haalt u de warmte in huis maar dan op een specifieke plek. Enorme grote vloerkleden zijn geen uitzondering meer. Was een karpet bedoeld om een inrichting af te maken? nu worden de rollen steeds meer omgedraaid en ligt er een vloerkleed wat de basis is voor de verdere inrichting. Eerst kopen steeds meer mensen een karpet en gaan dan opzoek naar bijpassend meubilair. Maar welke volgorde je hanteert, maakt natuurlijk niet uit. Als het interieur maar bij elkaar past. Behalve het ruimtelijke effect wat je hiermee creëert, wordt de zithoek ook een stuk comfortabeler. Leg het kleed onder de hele zithoek, dus ook onder de bank. Hoe groter het kleed, hoe groter het gevoel van comfort. Extra voordeel: een Dimension vloerkleed brengt niet alleen warmte,sfeer en comfort, maar is ook geluiddempend, het vermindert het geluid van tv, radio en voetstappen, tevens zorgen Dimension Carpets voor een gezonder binnenklimaat In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, zorgt zachte vloerbedekking voor een schonere lucht dan een harde vloer. Bij harde vloeren blijven fijne stofdeeltjes opdwarrelen bij elke beweging en luchtstroom, terwijl zachte vloerbedekking in staat is om deze fijne deeltjes uit de lucht te filteren en vast te houden. Hierdoor komen er veel minder fijne stofdeeltjes in de luchtwegen terecht, tot wel twee keer lager dan in ruimtes met alleen harde vloeren en als laatste niet te vergeten de hoogpolige tapijten die extra zacht aan je voeten voelen.
Twilight afm 160x230 verkoop � 249,95 en Lumini afm 160x230 verkoop � 189.95

Twilight Carpets ook leverbaar in de maten 200x250 - 200x290 - 240x300 - 240-340
verkoop � 65.25 p/m2 Gewicht 3900 gram p/m2
Lumini Carpets ook leverbaar in de maten 120x170 - 200x200 - 200x290 - 240x300 - 240x340 verkoop � 48.90 p/m2 Gewicht 2700 gram p/m2

Zorg goed voor uw vloerkleed

Zorg voor een goed tapijtonderhoud, tapijt op de vloer is een goede keuze waar u jarenlang plezier van heeft. Wilt u zorgen dat het door u gekozen vloerkleed mooi blijft, neem dan voorzorgsmaatregelen. Houd het meeste vuil buiten. De grootste vijand van alle soorten vloerbedekking, hard en zacht, is nog altijd zand. Een rooster buiten en een Dimension Avanta Schoonloop-mat bij voordeur en achterdeur vangt het ergste vuil en vocht op, voordat het kwaad kan. Kleine moeite, groot resultaat! Binnengelopen vuil en vlekken natuurlijk direct verwijderen. Minimaal twee keer per week stofzuigen met een goede stofzuiger. Het reinigen van kleine oppervlakten of gedeelten van het tapijt kunt u makkelijk zelf doen. Maak een badstof handdoek vochtig en reinig het tapijt door met grote halen te wrijven/tamponneren, zet niet teveel kracht. Op deze manier geef je alle soorten tapijt, ook wol- en hoogpolig tapijt, een opknapbeurt. Heeft u vlekken war u geen raad mee weet vraag dan ons om advies voor de juiste behandeling. Met een goed onderhoud gaat een vloerkleed namelijk veel langer mee.