Wool-Classic Nador & Tanger

02-04-2013

wollen tapijt:
Luxe breisels van mooie wol, romantisch gehaakte plaids en warme wollen kussens zullen de komende jaren de woonkamers sieren en verwarmen. Daarnaast genieten producten die milieu en ecologisch verantwoord zijn, de voorkeur. Met andere woorden, wol is back.

Ook op de vloer is de wollen vloerbedekking bezig met een grote come back. Want wat is er warmer, zachter en natuurlijker dan een wollen tapijt ? De tete Wool-Classic collectie kent een uitgebreide en gevarieerde collectie wollen tapijten en heeft al jarenlang ervaring met de verwerking van wollen tapijten. De uit Nieuw Zeeland afkomstige wol wordt in de Nederlandse spinnerij, ververij behandeld, tot dat er een zeer hoogwaardig wollen tapijt ontstaat, waarvan men jarenlang onbekommerd plezier van zal hebben.
Een wollen tapijt voelt niet alleen heel warm aan, het vult de kamer met luxe, sfeer en een natuurlijke ambiance. Wol heeft van nature een aantal waardevolle producteigenschappen, waaronder uitstekende warmte isolerende en akoestische voordelen en de vuil-werende werking. Je loopt een wollen tapijt als het ware schoon, dit is een zeer belangrijk voordeel met name uiteraard bij de lichtere tinten.

tete Introduceert 2 nieuw kwaliteiten:

Nador heeft een onregelmatige boucle structuur die zacht en comfortabel aanvoelt onder de voeten. Een echte klassieker en is goed te combineren met moderne en klassieke interieurs. Dit tapijt komt zeer goed tot zijn recht in vele ruimtes. De diepe hoog/laag structuur zorgt voor het ultieme comfort, totaal gewicht van 1995 gram per m2 hierdoor wordt het tapijt luxer en rijker. Nador heeft een zachte uitstraling deze
100 % zuiver scheer wollen kwaliteit is perfect voor weelderige woon e.o. slaapkamers. Keuze uit 5 moderne tinten.
Klasse 31 Zwaar wonen. Leverbaar op 400 en 500 breed. V.k. 189.95 op 400 breed.

Gelijktijdig introduceert tete de kwaliteit Tanger, een moderne in lijn getuft, boucle tapijt. Leverbaar in 7 natuurtinten past uitstekend in moderne interieurs. Door de in lijn getufte structuur en de toepassing in de mix van hoogwaardige tapijtgarens verkrijgt deze een moderne uitstraling, een tapijt dat zich kenmerkt door een stoere en robuuste look en valt op door de bijzondere structuur. In combinatie met de organische en natuurlijke kleuren is dit product perfect te combineren met de inrichtingsmaterialen en stijlen van hedendaagse interieurs. Klasse 32 Zwaar wonen & Project. Totaal gewicht van 1625 gram per m2, leverbaar op 400 en 500 breed. V.k. 159.95 op 400 breed.