Heuga Introductie Smart Sense en Interlay

04-07-2013

Nieuwe stijlvolle collectie: Smart Sense & Interlay

tete total-Flooring introduceert Heuga Smart Sense: een stijlvolle, duurzame collectie die uitermate geschikt is voor de woonkamer, het thuiskantoor of de hal. Door het moderne lijnenspel biedt Smart Sense uitgebreide ontwerpmogelijkheden en zorgt het voor een moderne uitstraling in het interieur.

Smart Sense:
Heeft tien harmonieuze kleuren, biedt het comfort van een zachte vloer en de voordelen van een harde vloer zorgt voor weinig snijverlies doordat de tegels in willekeurige richtingen gelegd kunnen worden,heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
Kortom, Smart Sense geeft het interieur net dat beetje extra.

Microtuft proces:
Om de negatieve impact op het milieu en onze omgeving te beperken, streeft Heuga al
bijna 20 jaar naar duurzame oplossingen voor alle bedrijfsprocessen.

Zo is bij Smart Sense het speciale microtuft proces toegepast. Dit betekent dat bij de productie van deze tapijttegels minder garen wordt gebruikt, zonder aan kwaliteit in te leveren. Doordat Smart Sense uit 60% gerecyclede content bestaat, haal je een duurzame vloer in huis die ook nog eens bijdraagt aan een beter leefmilieu.

Interlay het veerkrachtige ondervloer systeem bied extra comfort onder je voeten.
Naast Smart Sense brengt tete total-Flooring nog een nieuw product op de markt: Interlay, met deze veerkrachtige ondervloer, die speciaal ontworpen is voor Heuga tapijttegels, creeer je nog meer comfort en verbeter je de akoestiek in huis.
Wij adviseren Interlay met de volgende Heuga collecties:
country classic/2, country contemporary, lazy lounge/2 puzzle pieces/2 soft senses.