Tapijtnieuws van tete total-flooring

30-06-2014

tete total-flooring introduceert vanaf deze week uit de Dimension exclusieve Tapijt collectie een drietal nieuwe kwaliteiten onder de namen Art-Living, Good-Living en City-Living bij zijn Dealers.
Deze worden aangeboden als fraaie , en bovendien scherp geprijsde kwaliteiten en gelden als de jongste aanvullingen in de Dimension exclusieve Tapijt Collectie, uiteraard gepresenteerd in overzichtelijke luxe en dubbele uitklapbare tapijtstaalhangers.

Art-Living word in de markt gezet als een Frise tapijt dat veel luxe in zich herbergt, met zijn licht gemeleerde actuele kleuren pallet, met een natuurlijk verloop van naturel naar een meer modern-klassiek kleurbeeld met maar liefst 10 verschillende kleuren als bijv. Carbon. Graniet en Titaan, een duurzame investering voor wie langdurig met de juiste balans en onbekommerd van zijn tapijt wil genieten, een 100 % polyamide garen en leverbaar op 400 en 500 breed met een PIT classificatie 32, toepasbaar voor projectmatig gebruik, zonder zich verder zorgen te hoeven maken.

Met Good-Living brengen wij een Saxony kwaliteit, een combinatie van twee verschillende gekleurde in elkaar gedraaide van 100% polyamide garens, zorgt voor een harmonieus duet van kleuren, het kleuren pallet bestaat maar liefst uit 12 verschillende items en passen in de trend van nu, natuurlijke kleuren op de vloer en wand en het aanbrengen van kleur via accessoires, de trendkleuren Roze, Mint, en Zachtgroen vindt u natuurlijk terug op dit kleurenpallet. Good-Living is geschikt voor elke ruimte, PIT Classificatie 22+ en met zijn scherpe prijs kwaliteitverhouding op 400 breed wordt het een zeer populair product in de Dimension Exclusieve tapijt collectie.

City-Living een Cros-Over Boucle tapijt gebaseerd op de drukte en hectiek van de grote steden, Robuust, Mysterieus en bovendien Uitdagend, City-Living wordt het meest veelzijdig synthetische tapijt uit de Dimension exclusieve tapijt Collectie, geschikt voor vrijwel elke toepassing en elk gebied, zelfs voor vochtige ruimtes en leverbaar in 11 verschillende nieuwe kleuren op 400 breed, tevens beschikt de City-Living een PIT Classificatie van 23.