Castell Luxury laminaat flooring

06-01-2015

Vloeren van Castell voor een stijlvol optreden.
Betreed de inspirerende wereld van www.Castellvloeren.nl: laminaat in alle kleuren en vormen, in prachtige echte hout-decoren. Als marktleider ontwikkelen wij voortdurend laminaatvloeren, die overtuigen met trendy designs, merkkwaliteit en een unieke prijs/kwaliteitverhouding.
Een mooie vloer legt de basis voor een mooi thuis. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, daarom hebben wij een veelzijdig en omvangrijk assortiment van laminaatvloeren - van de edele echte hout-look tot de stijlvolle Used-Vintage look en buitengewone designs.

Nieuw 2015 aan het Luxury laminaat programma toegevoegd de decoren San Fernando
en Salt lake.

De vloer moet zich aan uw lifestyle aanpassen en niet andersom
Uw thuis is een plek om u terug te trekken, vrienden en familie te ontmoeten en af en toe ook een party te houden, waar gefeest, gedanst en gelachen wordt. Dit vereist een vloer die tegen alles kan. De vloeren van Castell beschikken over deze bijzondere eigenschappen:
De geimpregneerde HDF-basisplaat zorgt voor de beste vochtbestendigheid, uitgevoerd met echte houten decoren. Duurzaam: levensduur in woongedeelte is 15 tot 25 jaar
Robuust: Schok, slag- en drukvast. Kras- en slijtbestendig door de extra harde oppervlaktebehandeling. Ondersteunde Web-Site www.castellvloeren.nl.