Castell Luxury Laminaat Flooring: Made by Tarkett

06-07-2017

Castell luxury Laminaat word veelal geadviseerd en gebruikt door architecten en interieur ontwerpers, prachtige designs die inspireren, motiveren en bieden bovenal comfort.
Het is bovendien de eerste keus voor het moderne gezin dat op zoek is naar een vloer met de uitstraling van een lamel parket vloer.
Castell laminaat vloeren zijn kwaliteitsproducten die gebruikmaken van de laatste vernieuwingen, innovaties en technologische ontwikkelingen, o.a. haar antistatische eigenschappen waardoor het laminaat geen stof aantrekt. Zijn voorzien van het unieke oppervlakte structuur Protective Surface dit zorgt mede voor een lange levensduur en draagt bij aan Hygiene en een stijlvolle natuurlijke embossing, standaard uitgerust met het unieke 2-Lock | Falling down systeem waardoor plaatsing zeer eenvoudig is.
Geclassificeerd met PIT Klasse Project 32 | 25 jaar garantie.

Onze uitgebreide selectief gekozen collectie bevat realistische uitstralingen varierend van klassiek eiken tot de meer uitgesproken houtsoorten of echte stijlvloeren.
Castell brengt de ware pracht en eenvoud van hout naar boven door te spelen met mat en glans langs de voelbare nerf. De nieuwe Castell collectie biedt decoren zoals Woodstock, Vintage uitgevoerd met V-2 of V-4 vellingkanten en de unieke serie Manor uitgevoerd in de trend Hongaarse punt, een collectie die is afgestemd op de trend en vraag van deze tijd.