Rustic Wood Living | LVT&PVC op 400 breed.

14-07-2017

Dimension living vinyl collectie komt met een nieuwe innovatie op de vloerenmarkt, onder de naam Rustic Wood Living introduceren wij het eerste PVC vinyl op rol, deze combineert de voordelen van een rollen product met die van LVT, snelle installatie van de rol met een hoogwaardige en realistische uitstraling van LVT vloer.
Met Rustic Wood Living wordt een nieuwe product categorie gelanceerd die zal worden geadviseerd in de Home, Semi commerciele tot commerciele ruimtes waar snelheid van installatie van belang is, maar waar men wel de uitstraling en de kwaliteit van een mooie brede en lange LVT plank verlangt.

Rustic Wood Living uitgevoerd In-Register Embossing zorgt voor de meest realistische uitstraling. Als je knoesten ziet, dan kun je deze ook voelen en volgen, een voelbare V-groef tussen iedere plank versterkt het gevoel van een originele houtenvloer, de voelbare houtstructuur in de oppervlakte laag met nog scherpere details voor een nog levendige indruk , de extra matte 0.55 PU geeft een natuurgetrouw zijde glans effect, beschermt de vloer preventief tegen bijv. schoenstrepen, vlekken en vuil en maakt het PVC vinyl daarnaast extra sterk, slijtvast en onderhoudsvriendelijk, een vloer met karakter.
Leverbaar op 400 breed, dikte 2.5 mm in 6 commerciele hout decoren.
Geclassificeerd: Project Klasse 33 | toplaag 0.55 PU.