Introductie en uitbreiding in de Dimension Living en Project Tapijt Collectie

08-09-2017

Allereerst de kwaliteit Touch of Silk. Deze kwaliteit kenmerkt zich door zijn ultra-zachtheid, tweedraads verdichte tufting frise poolstructuur en bereikt een totaalgewicht van circa 2450 gram per vierkante meter. Touch of Silk is leverbaar op 400 en 500 breed.
De loop en lichtinval zorgen voor telkens weer een verrassend andere look. Daarbij dragen de Ultra Soft Poly Yarn-garens bij aan een behaaglijk leef- en woongenot. Dit vuil- en vlekbestendige, kleurvaste garen is ultra zacht en verschaft het tapijt een zeer luxe en comfortabele uitstraling. Het commerciele kleurenpalet bestaat uit maar liefst vijf nieuwe kleuren, waaronder de actuele en trendy Denim Bleu en Concrete Grijs, en biedt zodoende talrijke mogelijkheden en een brede toepasbaarheid. De PIT-klasse is 22+ - 23.
De Cons. adviesprijs prijs ligt op 119,00 euro op 400 breed en 149,00 euro op 500 breed.

De andere luxe kamerbrede kwaliteit, met een gesneden pool (cut pile), is Touch of Sense, tevens uitgevoerd in een Ultra Soft Luxury Yarn-garen. De in elkaar gedraaide garens resulteren in een zeer levendige oppervlaktestructuur. Hij is leverbaar in zeven commerciele, zachte en lichte ton-sur-ton kleuren, waaronder blauw, grijs, naturel, groen en zo meer.
Touch of Sense heeft een totaalgewicht van 2285 gram per vierkante meter.
De PIT-klasse is 22+ - 23. Cons. adviesprijs op 99,00 euro op 400 breed.

Projectkwaliteiten Traffic-Project en Traffic-Project Line, gepresenteerd op een dubbele staalhanger voor een optimale presentatie. Traffic-Project met SDN-garen wordt gepresenteerd als een ultiem sterke en slijtvaste boucle. Zijn honderd procent SDN-garen is bleekmiddelbestendig Solution Dyed polyamide (nylon), en verschaft deze kwaliteit dan ook uitgelezen projecteigenschappen. De duurzame garens zijn bestand tegen reinigingsmiddelen, hebben een zeer hoge lichtechtheid en uitstekende stevigheid, waardoor het tapijt erg lang schoon en mooi blijft en zeer gemakkelijk in onderhoud is. De compacte lussenpool maakt Traffic-Project zeer geschikt voor onder andere zwenkwielen, bureaustoelen, en intensief zwaar woongebruik zoals op trappen en kantoor aan huis, tot aan zwaar projectgebruik, waaronder kantoren, winkels, scholen, enzovoorts.
Traffic-Project SDN heeft een moderne in verzet gemeleerde boucle structuur.
Gecombineerd op de staalhanger de kwaliteit Traffic-Project Line, uitgevoerd in Polyolefin X-Tron Extra Strong, is een in lijn getufte gemeleerde boucle, die zich prima met de Traffic-Project laat combineren. De collectie Traffic Project is leverbaar op 400 breed en verkrijgbaar in maar liefst veertien kleuren. PIT-klasse 33 voor zwaar projectgebruik ,circa 1685 gram per vierkante meter. De adviesprijs is 24,50 m2 | 98,00 euro op 400 breed.