Introductie Magic-Grande XL | Magic-Classic

08-01-2018

Castell Luxury LVT&PVC Flooring - made by tete-total-flooring - is uitermate trots dat zijn Magic-serie voor projectmatig gebruik is uitgebreid met maar liefst negen nieuwe decors. De hoogwaardige PVC-vloeren doen van zich spreken door de toepassing van innovatieve technologieen. Magic-stroken zijn door de speciale productietechniek standaard voorzien van dubbel glasvlies (voor maatvastheid), samengaand met een bijzondere Natur Embossed Press+ (voor een realistisch relief) en een PU-toplaag van 0,55 millimeter (voor gebruik in projectomgevingen).
Deze Natural Touch-aanpak laat de structuur in de toplaag nauwkeurig het design volgen, zodat de vloeren de look & feel van echt hout bezitten. De nieuwe serie Magic-Classic en Magic-Grande XL koppelt deze techniek aan een indrukwekkende lengte van niet minder dan 152 centimeter.
Gezien de grote vraag stellen we vast dat de populariteit van grotere afmetingen op de vloer meer en meer toeneemt, zowel in de consumentenmarkt als in diverse projecttoepassingen. De bijzondere combinatie van Natur Embossed Press+ en de lengte van de vloerdelen zorgt in dit opzicht voor een ruimtelijke uitstraling van elke toepassing, die tegelijk natuurgetrouw oogt.
De Magic-Classic is extra mat uitgevoerd, heeft een afmeting van 122,73 bij 18,7 centimeter met een dikte van 2,5 millimeter, en is rondom voorzien van vellingkanten. De reeks is per direct leverbaar in de kleuren Mid Grey, Taupe, Beige en Gold. De nieuwe serie Magic-Grande XL is evenzo mat uitgevoerd en voorzien van vellingkanten. De kleuren Cashmere Oak en Golden Oak zijn beide uit voorraad leverbaar en komen op het formaat van 150 bij 23 centimeter, met een dikte van 2,5 millimeter. Aan het einde van het tweede kwartaal volgen de decors Greige, Grey en Beige. Deze zijn extra large getuige een afmeting van 152 bij 23,8 centimeter, en hebben een dikte van niet minder dan 3 millimeter.
Voor beide kwaliteiten geldt de uitvoering Natur Embossing Press+. Deze methode zorgt voor een realistisch relief op de vloer, waardoor bijvoorbeeld knoesten en lijnen ook daadwerkelijk zijn te voelen. De nieuwe series beschikken over PIT-klasse 42 en zijn daardoor uitermate geschikt voor zowel projectmatig als residentieel gebruik. De verkoopadviesprijs bedraagt 29,95 euro per vierkante meter.

Voor de professionele verkoop van Castell PVC&LVT is voor in de showroom een design display beschikbaar waarin kleurstalen van alle dessins overzichtelijk worden aangeboden op hun werkelijke formaat. De consument heeft zo de mogelijkheid om kleurstalen desgewenst mee naar huis te nemen. De compacte POS-display is circa 190 centimeter hoog, 78 centimeter breed en 94 centimeter diep. Alle nieuwe kwaliteiten zullen in het tweede kwartaal worden geintroduceerd bij de exclusieve Castell-dealers. Voor meer informatie over het assortiment en afbeeldingen van de negen dessins: www.castellvloeren.nl.