Introductie Exclusive Earth Living

17-08-2018

Exclusive Earth Living:

Dimension living vinyl collectie komt met een tweede aanvulling en innovatie op de vloerenmarkt al eerder lanceerden wij de Kwaliteit Rustic Wood Living, nu aangevuld met de serie Exclusieve Earth Living. Wederom PVC vinyl op rol, deze combineert de voordelen van een rollen product met die van PVC&LVT, snelle installatie van de rol met een hoogwaardige en realistische uitstraling van PVC vloer.

Met Exclusieve Earth Living wordt een nieuwe kwaliteit gelanceerd die zal worden geadviseerd in de Home, Semi commerciele tot commerciele ruimtes waar snelheid van installatie van belang is, maar waar men wel de uitstraling en de kwaliteit van een mooie brede en lange LVT plank e.o. betondesign verlangt.

Earth Living uitgevoerd in Natur Embossing Plus zorgt voor de meest realistische uitstraling. Als je knoesten o.e. tekeningen ziet, dan kun je deze ook voelen en volgen, een subtiele V-groef tussen iedere plank versterkt het gevoel van een originele houtenvloer, de voelbare houtstructuur in de oppervlakte laag met nog scherpere details voor een nog levendige indruk , de extra matte 0.40 PU geeft een natuurgetrouw zijde matte glans en beschermt de vloer preventief tegen bijv. schoenstrepen, vlekken en vuil en maakt het PVC vinyl daarnaast extra sterk, slijtvast en onderhoudsvriendelijk, een vloer met karakter, Leverbaar op 400 breed.

Dikte 2.5 mm in 4 commerciele hout decoren en 2 All -over Urban betondesign.
Geclassificeerd: Project Klasse 32 | toplaag 0.40 PU.
Verk. adv. Cons. prijs 19.75 m2 | 79.00 m1.