HET IS NU TIJD VOOR HET ALLERMOOISTE WOLLEN VLOERKLEED OP MAAT

09-03-2019

Met een 100% zuiver Nieuw-Zeeland scheerwollen tapijt geef je je woonkamer comfort en een ruimtelijk design. De ruimte wordt er letterlijk en figuurlijk zachter van. Kies een mooi kleed in jou favoriete kleur en de zithoek wordt een wooneiland waar je met zijn allen gezellig kunt vertoeven zo vaak mogelijk. Met een beetje hulp kun je je eigen luxe vloerkleed samenstellen. Jij bepaalt de maat, het materiaal de kleur en afwerking, voor elke ruimte en elke stijl is er een oplossing, bovendien vormt het een mooi contrast met de harde vloer, en wordt de ruimte er letterlijk en figuurlijk zachter van. Hoe groter het vloerkleed, des te groter het gevoel van comfort.

Een 100% wollen tapijt voelt niet alleen heel warm aan, het vult de ruimte met luxe, sfeer en een natuurlijke ambiance. Wol heeft van nature een aantal waardevolle producteigenschappen, waaronder o.a. uitstekende warmte-isolerende- en akoestische voordelen, vuilwerende werking, brandveilig enz.

==========================================================================
Wij bieden u de volgende luxe afwerkmogelijkheden:

Blindzoom: zeer exclusieve uitstraling en kwalitatief een hoogwaardige rand met een minimale zichtzijde van 5mm incl. antislip aan de onderzijde.

Volume Karpet: een volumineuze uitstraling met een omgevouwen rand van 5cm incl. antislip aan de onderzijde.

Festonneren: een tradionele afwerking incl. antislip aan de onderzijde.