Introductie vinyl 2019

20-04-2019

Trendy vinyl & pvc vloeren op vierhonderd centimeter breed met moderne decoren en kleuren, bijv. uitgebalanceerd marmer of een beton terrazzo effect deze sluiten aan bij een breed scala aan interieurs, die inspeelt op de trend van de industriële VT Wonen look.

Allereerst onze Jubileum hanger 'i.v.m. 50 jarige bestaan', de kwaliteit Fifty Years Living. Deze wordt gepresenteerd als stijlvol, uiterst actueel, sterk, veerkrachtig, geluiddempend en eenvoudig in onderhoud, met gewaagde decoren in o.a. visgraat of mooie plavuizen, prachtige houtstroken en het stedelijke Terrazzo dessin.
Deze vloer is geschikt voor een hoge gebruiksintensiteit, waaronder zeer intensief woongebruik, en zodoende toepasbaar voor iedere leefruimte, bezit de gebruiksclassificatie 23/32 en is voorzien van een toplaag 0.35 PU.
Geschikt voor intensief woongebruik en normaal projectgebruik.
Verkoop Consument advies €19,99 m2 | €79,95 op 400 breed.

Direct gevolgd door de exclusieve vinylcollectie Heritage Living 'specials'.
Een meer dan magnifieke kwaliteit met een zestal zeer exclusieve en trendy dessins, die dankzij de high definition technologie bijna niet van echt te onderscheiden zijn 'met oog voor detail'
heldere kleuren en een levendige indruk. Het woord specials in de naam staat voor dessins en kleuren die anders dan doorsnee zijn, o.a. het Chique Terrazzo dessins uitgevoerd met een White Tex zelf Egaliserende textiele Rug of de moderne Ibiza look plavuizen en een drietal uitgebalanceerd zeer exclusieve Marmer decoren, deze sluiten aan bij een breed scala die inspeelt op de trend en vraag van nu het geheel past in de huidige minimalistische interieurs.
Bezit de Gebruiksclassificatie van 23/32 en is voorzien van een toplaag 0.40 PU.
Geschikt voor intensief woongebruik en projectgebruik.
Verkoop advies €22,49 m2 | €89,95 op 400 breed.

Alle dessins zijn beschermd door een ultra matte PU beschermende finish voor eenvoudig onderhoud en verwijdering van vlekken.