Dimension luxe tapijten de Touch serie

22-11-2019

Introductie Dimension Touch serie deze kenmerkt zich door zijn ultra-zachtheid, tweedraads verdichte tufting frise poolstructuur wat telkens zorgt voor een verassende andere look, daarbij dragen de Ultra soft Poly Yarn Solution dyed garens bij aan een behaaglijk leef en woongenot, dit vuil en vlekbestendige kleurvaste garen is ultrazacht en verschaft een zeer luxe en comfortabele uitstraling. Deze garens zijn bleekmiddelbestendig en kennen een zeer hoge lichteenheid en uitstekende stevigheid waardoor het tapijt buitengewoon lang schoon en mooi blijft en daarbij uitermate makkelijk in onderhoud, breed toepasbaar in elk interieur maar ook uitermate geschikt als vloerkleed op maat.

Allereerst de kwaliteit Touch of Elite deze kenmerkt zich door zijn ultra-zachtheid, bereikt een totaalgewicht van bijna 3000 gram per vierkante meter en is maar liefst 20 mm hoog. (tapijt voor mensen zonder hoogtevrees).
Het commerciele kleurenpalet bestaat uit niet minder dan zes nieuwe kleuren, en biedt zodoende talrijke mogelijkheden en een brede toepasbaarheid in elk interieur, kamerbreed maar ook als luxe vloerkleed op maat.
PIT-klasse is 23. (De consumentenprijs ligt op 129,00 euro op 400 breed en 169,00 euro op 500 breed).

De tweede luxe kamerbrede kwaliteit is de Touch of Excellent, de in elkaar gedraaide garens resulteren in een zeer levendige oppervlaktestructuur. leverbaar in zeven commerciele, zachte en lichte ton-sur-ton kleuren, waaronder grijs, naturel, en zo meer. Touch of Excellent heeft een totaalgewicht van 2595 gram per vierkante meter, PIT-klasse is 23. (Adviesprijs in de winkel ligt op 119,00 euro op 400 breed 159,00 euro op 500 breed).

Direct gevolgd door de kwaliteit Touch of Sensation een mooie dichte vaste frise zetting,
is leverbaar in een kleuren pallet van maar liefst 8 commerciele kleuren, kent een totaalgewicht van 2345 gram per vierkante meter, PIT-klasse is 23. (De adviesprijs in de winkel ligt op 109,00 euro op 400 breed).

Als laatste in de kamerbrede luxe Dimension tapijt serie de kwaliteit Touch of Luxury, deze is leverbaar in 7 nieuwe kleuren waaronder de Concrete tinten beton kleuren , de warme aardse tinten en de trent kleur Denim blauw. Touch of Luxury heeft een totaal gewicht van 2125 gram m2, PIT-klasse is 23.
(De adviesprijs in de winkel ligt op 99,00 euro op 400 breed 129,00 euro op 500 breed).

Tevens de introductie van de ultieme Project Kwaliteit Touch of Stone gepresenteerd op een mooie grote en overzichtelijke staalhanger voor een optimale presentatie. De 100 % Polyamide Solution dyed garen wordt gepresenteerd als een ultiem sterke en slijtvaste verzet boucle en verschaft deze kwaliteit de allerbeste projecteigenschappen. De duurzame garens zijn bestand tegen reinigingsmiddelen, hebben een zeer hoge lichtechtheid en uitstekende stevigheid waardoor het tapijt buitengewoon lang schoon en mooi blijft en daarbij uitermate makkelijk in onderhoud is. De compacte verzet gemeleerde lussenpool maakt Touche of Stone zeer geschikt voor o.a. zwenkwielen, bureaustoelen, en intensief zwaar woongebruik zoals op trappen en kantoor aan huis, tot aan zwaar projectgebruik, waaronder kantoren, winkels, scholen enz.
Deze Project collectie is leverbaar op 400 breed en verkrijgbaar in maar liefst 8 commerciele kleuren. Met een totaal gewicht van circa 1625 gram per vierkante meter.
Adv. Prijs 24.75 m2. 99.00 op 400 breed. Geclassificeerd: PIT Klasse Zwaar Project 33.