Rigid Full Core Lock 0.55

21-01-2020

Creation Rigid 55 Core XL Acoustic Power Lock, de nieuwe PVC&LVT van Gerflor met harde kernlaag SPC uit composietmaterialen o.a. Limestone, is de ultieme oplossing voor een perfect eindresultaat in een mum van tijd, dankzij het Power Lock (extreem sterk) is een snelle plaatsing meer dan een slogan. een innovatieve vloeroplossing met de stevigheid en het gevoel van hout en steen combineert met alle belangrijke voordelen van luxe stroken e.o. tegelvloer.

PIT klasse 42 deze vloeren zijn geschikt voor zeer druk belopen ruimtes en bestand tegen zware statische en dynamische belasting. De innovatie van de harde kernlaag Rigid Composite Core zorgt voor een uitstekende vormvastheid: u kunt het bijna overal plaatsen zonder dilatatie*, zelfs in ruimtes met extreme temperatuurschommelingen tot *60 graden of wanneer de vloer waterdicht moet zijn, is bestand tegen deuken en doffe plekken dankzij de extra dichte innovatie in combinatie met een 0.55 PU Toplaag.

Ideaal voor alle ruimtes, speciale geluidsdempingstechnologie maakt de ingebouwde akoestische backing van de vloer nog doeltreffender, deze technologie vermindert de geluidsniveaus in kamers en tussen verdiepingen met 18 dB, met stillere omgevingen als resultaat. Zeg ook maar vaarwel tegen ongewenst achtergrondgeluid bijv. in woonkamers en op de werkplek, heeft betere geluidsabsorberende eigenschappen dan de meeste harde vloeren. Extra bonus een bijkomende akoestische onderlaag is niet nodig, geen extra plaatsingstijd en kosten dus.


tete total-flooring biedt als totaal leverancier Rigid Core Lock uit voorraad.