Touch of Cashmere en Touch of Color

18-11-2020

Na de recente introductie van de Dimension Kwaliteiten Touch of Elite - Touch of Luxury – Touch of Excellent en Touch of Sensation, introduceren wij wederom een tweetal nieuwe sublieme luxe kamerbrede kwaliteiten.

Allereerst de Touche of Cashmere “ The Ultimate Soft Carpet “ een zeer luxe vloerbekleding die zich kenmerkt door een hoge mate van ultieme en extreme zachtheid. Het tapijt is gemaakt van het duurzame en bleekmiddelbestendige 100% PES-microfiber, waarbij de Ultra Soft Intenza zijdeglansgarens samen met de hoge pooldichtheid zorgen voor een zeer luxe aanvoelende kwaliteit.

PES (polyester) is een synthetische vezel die goed bestand is tegen vocht, daarbij is polyester licht in gewicht en vlekbestendig. Vanwege de Solution Dyed-kleuring is het tapijt zeer onderhoudsvriendelijk en bestand tegen reiniging met agressieve middelen doordat er geen kleurverschillen op de naden zijn, blijft snijverlies beperkt.
De nieuwe luxe vloerbedekking is geschikt voor zwaar gebruik in de woonomgeving en UV -bestendig, permanent antistatisch en akoestiek en bezit de Pit klasse 23.

Touch of Cashmere is een stijlvolle saxony cut-pile van tweedraads getwijnd garen, dit zorgt voor een levendige structuur, maar liefst verkrijgbaar in 17 Commerciële ingetogen maar breed toepasbare ton-sur-ton kleuren alles met een totaal gewicht van circa 2500 gram / m2.
De adviesverkoopprijs bedraagt 129.00 euro per strekkende meter op 400 centimeter breed en 159.00 euro op 500 centimeter breed.

Direct aangevuld de nieuwe stalenhanger “Touche of Color” de kleuren ranch bevat een breed en harmonieus kleurenpallet. Deze hanger explodeert van intense kleuren en zorgt voor opwinding en een glimlach in elk interieur. In totaal Zeventien trendgevoelige kleuren zijn er ontwikkeld, van aardse tinten tot energieke contrasten, waarmee een persoonlijk accent aan het interieur is aan te brengen.

De volle gesneden pool is vervaardigd van honderd procent Soft Poly Yarn Intenza garen, geschikt voor normaal woongebruik, slaapkamer en natuurlijk van hal tot trap en bezit de Pit klasse 23 met een totaal gewicht van 2150 gram / m2.
De adviesverkoopprijs bedraagt 89.00 euro per strekkende meter op 400 centimeter breed en 119.00 euro op 500 centimeter breed.
Beide Kwaliteiten zijn uitermate geschikt en lenen zich uitstekend voor Vloekleden op maat.